docent Tekenen / Cultuur / CKV - rsg de Borgen

Lindenborg

De Lindenborg in Leek is een vestiging voor havo, atheneum en gymnasium, waar leerlingen ook het technasium kunnen volgen. De Lindenborg stimuleert leerlingen de verantwoordelijkheid voor hun leerproces zelf op te pakken. Leerlingen worden uitgedaagd met allerlei vakken en activiteiten en moeten veel plannen. De Lindenborg biedt met een team van 130 medewerkers onderwijs aan ruim 1300 leerlingen.

Wij zoeken

Voor het nieuwe schooljaar zoekt de Lindenborg, onderdeel van rsg de Borgen, een collega:
o die beschikt over een eerstegraads bevoegdheid;
o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorgdragend voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency; 
o die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan;
o die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden;
o die reflecteert op zijn handelen;
o die goed kan samenwerken met collega’s en een professionele instelling heeft.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.186,- per maand bij een volledige betrekking, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Vragen?

Uitgebreide informatie over rsg de Borgen vindt u op onze website www.rsgdeborgen.nl.
Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw Jelske Bootsma, docent Lindenborg, j.bootsma@rsgdeborgen.nl. In verband met de zomervakantie zullen deze vragen eind augustus beantwoord worden.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren, klik HIER voor een directe link naar de vacature.
Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 19 augustus 2019.