docent Biologie/Verzorging 2e graads (Dollard college)

Voor het komend schooljaar 2019-2020 zoeken wij voor onze vestiging Woldendorp, onderdeel van Dollard college, een collega;

o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk. Om dit te bereiken vragen wij van jou kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorg voor veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency.
o met minimaal een tweedegraads bevoegdheid;
o die verder aan de volgende voorwaarden voldoet:
• enthousiast, energiek, flexibel en proactief;  
• creatief in zijn/haar denkbeelden, innovatief;
• in staat (zeer) gedifferentieerd te werken;
• affiniteit hebben met de doelgroep;
• competent in samenwerken in een team;
• competent in samenwerking met de omgeving.

Onze school
De vestiging Woldendorp is een regionale school voor daltononderwijs met ruim 320 leerlingen. Dollard College Woldendorp geeft onderwijs aan leerlingen in de onderbouw van vwo tot vmbo, het derde en vierde leerjaar van de zesjarige havo en de bovenbouw mavo en vmbo kb en vmbo bb sector zorg & welzijn en het intersectoraal programma dienstverlening & commercie.

Werkzaamheden
Je verzorgt reguliere lessen Bio/Natuur en Gezondheid aan 3 eerste klassen en 4 lessen verzorging aan 2e klassen (basis tm mhv).

Specifieke kennis
Een bevoegdheid is gewenst, maar studerenden kunnen ook reageren.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.186,- per maand bij een volledige betrekking.
Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met dhr. J. de Veen, teamleider, tel. 0596-583380. Na 5 augustus eventueel mobiel bereikbaar op 06-20357017.

Geïnteresseerd?
Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 25 augustus 2019.