docent AVO Terra

Voor onze vestiging Terra Emmen mbo zoeken wij voor het komend schooljaar 2019 -2020 een 

DOCENT AVO

0,7 - 0,8 fte
vacaturenummer: 1212

Onze school
Terra Emmen biedt diverse mbo-opleidingen op alle niveaus aan ruim 380 leerlingen. We werken met het onderwijsconcept regioleren en sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van onze leerlingen. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Emmen is gevestigd in een kleinschalig schoolgebouw aan de Noordbargerstraat in een groene omgeving.

Wij zoeken een collega

  • die een relevante (hbo-) opleiding heeft op het vakgebied en bij voorkeur beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid. 
  • die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency;
  • die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan;
  • die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden;
  • die reflecteert op zijn/haar handelen;
  • die goed kan samenwerken met collega’s en een professionele instelling heeft.

Het betreft lessen Nederlands, rekenen en mogelijk Engels.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een LB-functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 4.218,- per maand op basis van een volledige betrekking.

Informatie
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw L. Worst,  afdelingsdirecteur, tel. (0591) 66 90 20.

Geïnteresseerd?
Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik HIER om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 30 augustus 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.