docent Aardrijkskunde 1e graads

Voor de vestiging Lindenborg in Leek zoeken wij met ingang van 1 september 2017 een

DOCENT AARDRIJKSKUNDE  (1e graads)

0,7 - 0,8 fte

Onze school
De Lindenborg in Leek is een vestiging voor havo, atheneum en gymnasium, waar leerlingen ook het technasium kunnen volgen. De Lindenborg stimuleert leerlingen de verantwoordelijkheid voor hun leerproces zelf op te pakken. Leerlingen worden uitgedaagd met allerlei vakken en activiteiten en moeten veel plannen. De Lindenborg biedt met een team van 130 medewerkers onderwijs aan ruim 1300 leerlingen.

Wij zoeken een collega
o die beschikt over een eerstegraads bevoegdheid;
o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorgdragend voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency;
o die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan;
o die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden;
o die reflecteert op zijn/haar handelen;
o die goed kan samenwerken met collega’s en een professionele instelling heeft.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 3.978,- bruto per maand bij een volledige betrekking.

Informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw B. Unema, adjunct-directeur Lindenborg, tel. (0594) 85 45 30.

Geïnteresseerd?
Klik HIER om te solliciteren. Je kunt tot en met 21 mei 2017 reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.