Nouryon

Ons merk wijst de weg naar de toekomst

Het merk Nouryon, de nieuwe naam van AkzoNobel Specialty Chemicals, weerspiegelt waar we voor staan. Het maakt onze producten uniek en onderscheidend en biedt onze klanten een keurmerk voor vertrouwen en kwaliteit.

Wij geloven dat coatings en chemicaliën onze wereld kunnen veranderen door verder te gaan dan de oppervlakte. Door middel van ons merk - dat is pionieren, transformeren, zorgen en inspireren - kunnen we echt een verschil maken voor mensen en steden over de hele wereld.

Bijvoorbeeld, we transformeren gemeenschappen door de kracht van kleur en we leveren de essentiële ingrediënten die het leven leefbaarder maken. We maken ook een emotionele verbinding via onze merkbelofte: Touching people's everyday lives. Het betekent dat we er naar streven het leven leuker, inspirerender en comfortabeler te maken.

Dit alles doen we via ons Human Cities initiatief, dat het emotionele hart en de ziel van ons merk vertegenwoordigt. Het verbindt ons met de alledaagse wereld om ons heen en stelt mensen in staat om te profiteren van alles wat we te bieden hebben.