Manager E

We zoeken

Voor het team Energy & Maritime zoeken wij een teammanager. De werkzaamheden worden verricht als Manager E. Hij/zij zal het team aansturen en de directeur ondersteunen en waar nodig onderwijs activiteiten verrichten. De functieomvang is 0,8FTE. 

School voor Energy & Maritime

​De school met het team Energy & Maritime is gevestigd aan de Duurswoldlaan 2A in Delfzijl. Binnen de school zijn er drie verschillende opleidingen: Maritiem officier (4 jr.) Stuurman werktuigkundige (3 jr.) en Allround operationeel technicus. De school heeft ongeveer 20 medewerkers en 330 studenten. Bij de vormgeving van het onderwijs werkt de school nauw samen met het bedrijfsleven. 

​Als manager geef je leiding aan het team Zeevaart en AOT en zorg je voor het professionaliseren van de docenten en medewerkers. Daarnaast lever je een bijdrage aan het Noorderpoort brede beleid. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en evalueren van een meerjaren team plan afgestemd met de teamplannen van de collega-managers. Ook ben je verantwoordelijk voor het mede opstellen, uitvoeren en evalueren van een schoolprofiel en schoolplan en verantwoord je de resultaten periodiek. 

Competenties

​Naast de kennis en vaardigheden genoemd in het functiebouwwerk, verwachten wij de volgende kennis en (persoons)kenmerken bij de nieuwe teammanager:

  • Benaderbaar voor zowel medewerkers/studenten als het beroepenveld;
  • Daadkrachtig en faciliterend voor het team;
  • Affiniteit met techniek en zeevaart;
  • Sterke affiniteit met het MBO-onderwijs;
  • Iemand die in staat is het teamproces te ontwikkelen en te ondersteunen;
  • Communicatief vaardig;
  • Netwerker met betrekking tot het bedrijfsleven;
  • Gevoel voor humor. 

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingeschaald in schaal 12, conform de onderwijs CAO BVE. We bieden verder een marktconform arbeidspakket, een tijdelijk aanstelling voor 1 jaar met de intentie om te komen tot een structurele invulling hiervan. Verder een 13e maand en veel ontwikkelmogelijkheden in een afdeling dat enorm aan het professionaliseren is.

Ingangsdatum: Zo spoedig mogelijk.

Om in aanmerking te komen voor deze vacature, vragen wij je om online te solliciteren voor 3 december 2016. http://noorderpoort.nl/Werkenbij/Vacatures/Paginas/Vacature-Manager-E-schaal-12,-Energy-en-Maritime-voor-0,8-fte.aspx .Je krijgt van ons vervolgens per e-mail een ontvangstbevestiging. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer D. van der Plas (ar.vdplas@noorderpoort.nl ). Op vrijdag 9 december vindt de briefselectie plaats en op vrijdag 16 december zullen de gesprekken plaatsvinden. 

Vacaturenummer: Obp.16.019

Plaatsingsdatum: donderdag, 17 november 2016

Sluitingsdatum: zaterdag, 3 december 2016, 12:00 uur