Docent LB ICT, E-commerce en Marketing voor de opleiding MBO Detailhandel niveau 3 en 4

We zoeken

Per direct zijn wij voor de MBO opleiding detailhandel niveau 3 en 4 op zoek naar een docent voor de vakken ICT, E-commerce en Marketing. De omvang van de vacature is circa 0,5 – 0,6 fte. 

Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal, Sportparklaan 5 te Stadskanaal

​Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal bestaat uit de MBO-afdelingen Gezondheidszorg en Welzijn, Techniek en Detailhandel. De betreffende afdelingen zijn onderverdeeld in onderwijsteams. De school telt ca. 1000 leerlingen/studenten. 

​Van de kandidaat verwachten wij dat hij/zij de volgende werkzaamheden kan verrichten:

  • Het verzorgen van praktijk- en theorielessen ICT;
  • Het verzorgen van praktijk- en theorielessen E-commerce, Marketing;
  • Als studieloopbaanbegeleider de leerlingen/studenten actief ondersteunen bij de studie;
  • Examineringswerkzaamheden verrichten of bereid zijn zich te scholen als assessor.

Van de nieuwe collega wordt verwacht dat hij/zij affiniteit met onderwijsontwikkeling en projectonderwijs heeft. Het gaat om versterking in de leerlijn van de commercieel economische vorming. Wij zoeken een enthousiaste collega om samen deze nieuwe commerciële leerlijn binnen de Retail vorm te geven. Binnen de Retail is van groot belang hoe de onderneming communiceert met (potentiële) klanten, leveranciers en derden. Wat moet de onderneming uitstralen, en wat moet deze oproepen bij de (potentiële) klant? De ondernemer probeert de systemen uit voor de belangrijkste bedrijfsprocessen van zijn onderneming en laat ook anderen de systemen testen, waaronder de website/webshop. Als alles goed verloopt, zorgt hij ervoor dat de reeds beschikbare, relevante informatie (teksten, cijfers en eventueel beeldmateriaal) in de database(s) ingevuld wordt. Ook draagt hij er zorg voor dat de pagina's van de website/webshop en eventuele andere media ingevuld worden met tekst en beeld. 

​We zoeken een kandidaat die beschikt over een 2e graads-bevoegdheid Marketing & Communicatie (of bezig met de studie) en die ervaring heeft met het geven van lessen praktijk en theorie in het betreffende vakgebied. Tevens verwachten we van de kandidaat dat hij/zij leerlinggericht kan werken en een flexibele en proactieve werkhouding heeft. 

Het betreft een tijdelijke aanstelling in de Noorderpoort Flex BV tot 1 augustus 2017. Bij benoeming geldt 1 maand proeftijd. De CAO MBO is op deze vacature van toepassing. 

Om in aanmerking te komen voor deze vacature, vragen wij je om online te solliciteren. http://noorderpoort.nl/Werkenbij/Vacatures/Paginas/Docent-LB-ICT,-E-commerce-en-Marketing-voor-de-opleiding-MBO-Detailhandel-niveau-3-en-4.aspx . Je krijgt van ons vervolgens per e-mail een ontvangstbevestiging. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met dhr. P. Hazenberg, teammanager MBO Detailhandel, via zijn emailadres: p.hazenberg@noorderpoort.nl . Sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 2 november a.s. 

Vacaturenummer: Op.16.050

Plaatsingsdatum: vrijdag, 30 september 2016

Sluitingsdatum: maandag, 24 oktober 2016, 12:00 uur