Docent Marketing & Communicatie

De opleiding marketing & communicatie zoekt versterking! De opleiding marketing & communicatie bij Noorderpoort Business & Administratie is op zoek naar een bevoegde docent communicatieve vaardigheden en communicatie (0,4 fte).

Over deze baan
Als docent bij Noorderpoort combineer je jouw vakkennis met theorie en didactische vaardigheden. Je ontwikkelt en verzorgt het onderwijsprogramma. Je geeft les, maar signaleert ook of de lessen toe zijn aan vernieuwing. Ook ben je inhoudelijk betrokken bij werkgroepen op het gebied van onderwijsontwikkeling. Je werkt intensief samen met je studenten en begeleidt ze in hun ontwikkeling in hun leer-loopbaan naar professioneel beroepsbeoefenaar. Je bent actief betrokken bij de beroepspraktijkvorming en de werkvelden. Je bent en blijft een professional.

Op Noorderpoort volgen circa 160 studenten de MBO 4 opleiding medewerker marketing & communicatie. Het onderwijs wordt verzorgd door een klein onderwijsteam dat kwaliteit, flexibiliteit en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Onze nieuwe collega is een initiatiefrijke teamspeler die als rolmodel voor de leerlingen kan fungeren.

Onze nieuwe collega is bij voorkeur een docent Nederlands met ervaring en/of kennis en affiniteit met het vakgebied. Onze nieuwe docent heeft ervaring met nieuwe media en kan goed overweg met praktische ict-toepassingen. Tot de docenttaken behoren tevens stage- en studieloopbaanbegeleiding. Ook is onze nieuwe collega in staat om lesmateriaal te schrijven.

Jouw werkomgeving
Je gaat werken op een school die staat voor helderheid, eenvoud en structuur. We bieden een helder, eenvoudig maar gestructureerd opleidingsaanbod, waarbij de student wordt aangesproken op de bij hem/haar aanwezige kwaliteiten. Wij geven opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en (internationale) retail en ondernemerschap. Bovendien bieden we de opleiding dienstverlener breed, een niveau 2 opleiding waarin diverse richtingen van de dienstverlening gecombineerd zijn. Ook het Johan Cruyff College is gevestigd in onze school. De praktijk is een belangrijk onderdeel van onze opleidingen via praktijkleren in winkels, het onderwijsleerbedrijf en de nauwe samenwerking met bedrijven in de regio.

Dit ben jij

  • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid (of studeert hiervoor)
  • Je bent een teamspeler
  • Je kunt goed omgaan met de doelgroep
  • Je hebt ervaring met het huidig mbo onderwijs
  • Je bent in staat om onderwijsprogramma's te ontwikkelen
  • Je bent pro-actief

Passen wij bij jou?
Bij Noorderpoort hechten we veel waarde aan een leven lang leren. Voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers. Je krijgt bij ons daarom alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Werken met jongeren vinden wij inspirerend en uitdagend. Het vergt flexibiliteit, inlevingsvermogen en doortastendheid van zowel onze docenten als onze medewerkers in ondersteunende functies.

Wij zetten ons elke dag met veel passie en plezier in voor het succes van onze studenten. Het bieden van uitstekend onderwijs heeft daarin altijd onze focus. Uitstekend onderwijs betekent in onze ogen onder andere dat er een nadrukkelijke verbinding is met de praktijk.

Wij bieden
Bij Noorderpoort krijg je naast een aantrekkelijk salaris (inclusief 13e maand) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (laptop en telefoon) volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Om hierin te faciliteren bieden wij via de Noorderpoort Academie diverse opleidingen en activiteiten aan. Deze helpen je verder bij je persoonlijke & professionele ontwikkeling van je loopbaan. Jouw succes staat voorop!

    De contactpersoon heeft vakantieverlof van 29-07-2017 t/m 13-08-2017. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 28 en 29 augustus a.s.

    Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.