Docent LB Welzijn ( MZ en PW)

Met ingang van 28 augustus 2017 zijn wij op zoek naar een docent LB Sociaal Agogische vakken/verpleegtechnische vaardigheden voor de opleidingen Maatschappelijke Zorg en Pedagogisch Werk van afdeling MBO Gezondheidszorg en Welzijn niveau 3 & 4 te Appingedam. De omvang van de vacature is 0,6 FTE. Verder is er nog 0,6 fte vacature voor docent LB Welzijn in combinatie met de opleiding Dienstverlener Breed in verband met zwangerschaps-/bevallingsverlof.

Over deze baan
Als docent bij Noorderpoort combineer je jouw vakkennis met theorie en didactische vaardigheden. Je ontwikkelt en verzorgt het onderwijsprogramma. Je geeft les, maar signaleert ook of de lessen toe zijn aan vernieuwing. Ook ben je inhoudelijk betrokken bij werkgroepen op het gebied van onderwijsontwikkeling. Je werkt intensief samen met je studenten en begeleidt ze in hun ontwikkeling in hun leer-loopbaan naar professioneel beroepsbeoefenaar. Je bent actief betrokken bij de beroepspraktijkvorming en de werkvelden. Je bent en blijft een professional.

Ook BAT taken kunnen onderdeel uitmaken van je werkzaamheden.

Jouw werkomgeving
Je gaat werken bij een kleine school met veel persoonlijke aandacht voor iedere student. Wij bieden beroepsopleidingen in diverse richtingen: financieel, secretarieel, maatschappelijke zorg en pedagogisch werk. Daarnaast geven we de 1-jarige entree-opleiding op niveau 1. En de opleiding dienstverlener breed, een niveau 2 opleiding waarin diverse richtingen van de dienstverlening gecombineerd zijn. Bij ons staat de praktijk centraal. Daarom werken we met praktijksimulaties en hebben we  intensief contact met bedrijven en instellingen in de buurt.

Dit ben jij
• Je verzorgt verschillende lessen en projecten binnen de context van het beroep
• Je bent een enthousiaste collega die in staat is om de student zowel structuur als ruimte te bieden
• Je bent leerlinggericht en je beschikt over een flexibele en proactieve werkhouding
• Je hebt ervaring in het projectmatig werken en bent in staat verbinding te maken met het Welzijnswerkveld
• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
• Je beschikt over een 2e graads lesbevoegdheid of Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG)
• Je wilt een actieve bijdrage leveren aan de toekomstige VMBO/MBO Campus in Appingedam
• Je hebt bij voorkeur werkervaring vanuit Welzijnsberoepen
• Je hebt affiniteit met de doelgroep jongeren en bent in staat om een positieve sfeer te creëren in de klas en het team
• Je denkt creatief mee bij de ontwikkeling van het onderwijs

Passen wij bij jou?
Bij Noorderpoort hechten we veel waarde aan een leven lang leren. Voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers. Je krijgt bij ons daarom alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Werken met jongeren vinden wij inspirerend en uitdagend. Het vergt flexibiliteit, inlevingsvermogen en doortastendheid van zowel onze docenten als onze medewerkers in ondersteunende functies.

Wij zetten ons elke dag met veel passie en plezier in voor het succes van onze studenten. Het bieden van uitstekend onderwijs heeft daarin altijd onze focus. Uitstekend onderwijs betekent in onze ogen onder andere dat er een nadrukkelijke verbinding is met de praktijk.

Wij bieden
Bij Noorderpoort krijg je naast een aantrekkelijk salaris (inclusief 13e maand) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (laptop en telefoon) volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Om hierin te faciliteren bieden wij via de Noorderpoort Academie diverse opleidingen en activiteiten aan. Deze helpen je verder bij je persoonlijke & professionele ontwikkeling van je loopbaan. Jouw succes staat voorop!

    Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.