Younglink zoekt Actieve Leden

Functieomschrijving

Younglink is een actief netwerk voor Young Professionals die werken of afstuderen bij een van de Noorderlink organisaties. Netwerken, persoonlijke ontwikkeling en kennismaken met de veelzijdigheid van de noordelijke arbeidsmarkt staat centraal.

Als actief lid organiseer je met andere leden ongeveer 2 tot 3 events per jaar. Voor deze leden zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die het leuk vinden om te netwerken en events te organiseren.

Wat verwachten we van jou

Elke maand vergaderen we en 10 keer per jaar is er een event. We verwachten dus dat je twee keer per maand een paar uurtjes aanwezig kunt zijn bij Younglink. Daarnaast nog de tijd die je met je groepsgenoten nodig hebt om een event te organiseren. We verwachten van je dat je je als actief lid voor minimaal 1 jaar verbindt aan Younglink.

Wat bieden wij?

Een plek in een groep met ontzettend inspirerende Young Professionals. De mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de diverse evenementen en om je netwerk te verbreden. Het betreft een vacature voor een vrijwillige plek.

Interesse?

Werk jij bij een Noorderlink organisatie en pas je in onze doelgroep? Ben je enthousiast en gemotiveerd? Stuur dan jouw motivatie voor 31 mei 2017 naar younglink@noorderlink.nl Wil je meer weten over de functie, neem dan contact met Ilse Mensink op haar telefoonnummer 06-16428444 of stuur een email naar younglink@noorderlink.nlMeer informatie over Younglink:

www.younglink.nl