Gedreven social media talent (werkervaringsplaats DUO)

Vacature code NLwep347
Afdeling Communicatie
Uren per week 28.0


Wil jij meedenken met DUO over arbeidsmarktcommunicatie met behulp van social media? Komende jaren heeft DUO nieuwe medewerkers nodig die helpen om onze diensten nog verder te verbeteren. Een manier om deze mensen te bereiken is natuurlijk via social media. Dus ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen? Heb je ideeën over welke doelgroepen op de arbeidsmarkt we via welk middel het beste kunnen bereiken? En welke taal en beelden daar bij horen? Hoe we succesvolle communities kunnen oprichten? Over wervende campagnes? En wil je ons helpen om hier een goed plan voor te maken? Ben je creatief, sociaal en kun je goed schrijven?

Als je alle vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, dan ben jij de persoon die we zoeken!

Om de reacties goed uit elkaar te houden vragen wij je om in de bestandsnamen van je brief en het CV je voor- en achternaam te vermelden. Dus bijvoorbeeld: motivatiebrief Sandra van Veen, CV Sandra van Veen.

De Noorderlink werkervaringsplaatsen bieden jou als pas afgestudeerde HBO- of universitair opgeleide jongere de mogelijkheid om gedurende een periode van een half jaar ervaring op te doen binnen een functie die aansluit op jouw afstudeerrichting. Je gaat aan de slag met een takenpakket of opdracht en wordt hierbij begeleid door de betreffende organisatie. Deze werkervaringsplaats is onbetaald en uiteindelijk is het de bedoeling dat deze ervaring jou helpt bij het vinden van een reguliere, betaalde baan. Hiertoe mag je gebruik maken van het netwerk van de organisatie waar je werkt.

Kijk voor de voorwaarden en meer informatie over de procedure elders op deze website.