Medewerker Noorderlink Careers

Deze werkervaringsplaats is bedoeld voor medewerkers die werkzaam zijn bij een Noorderlink-organisatie en tijdelijk bij Noorderlink werkervaring willen opdoen.

Noorderlink Careers is het mobiliteitsprogramma van Noorderlink. In nauwe samenwerking met betrokken organisaties faciliteert Noorderlink Careers beweging van personeel binnen en tussen Noorderlink organisaties. Als medewerker Noorderlink Careers ondersteun je de programmamanager en projectleiders bij de ontwikkeling en uitvoering van projecten en activiteiten.

We zoeken een
Medewerker Noorderlink Careers
minimaal 24 uur per week
bij voorkeur voor een periode van minimaal 6 maanden.

Je ondersteunt twee projecten van Noorderlink Careers:
1.‘Coördineren van activiteiten’ bij het project ‘Bewustwording’
2.‘Coördineren werkervaringsplaatsen’

 1. Bewustwording
  Digitalisering zorgt voor een steeds sneller veranderende arbeidsmarkt. Met name voor de MBO-geschoolde medewerker in het middensegment is het van belang om mee te blijven bewegen.

In het kader van dit thema organiseert Noorderlink evenementen om bewustwording te creëren.

 1. Werkervaringsplaatsen
  Via de website van Noorderlink kunnen aangesloten organisaties werkervaringsplaatsen aanbieden. Deze plaatsen hebben als doel om mensen die een HBO of WO opleiding hebben voltooid, maar nog geen werkervaring hebben opgedaan aan werkervaring te helpen om zo een betaalde baan te vinden binnen hun vakgebied. Daarnaast bedienen we ook de doelgroep statushouders en 55+ers die moeite hebben met het vinden van ander betaald werk. Noorderlink is het aanspreekpunt voor vragen omtrent de werkervaringsplaatsen van zowel sollicitanten als organisaties.

Taken

 • creatief meedenken en werken aan het opzetten en uitvoeren van (kleinschalige) events, gericht op bewustwording.

 • organisatie van events coördineren.

 • beheren van de geplaatste vacatures op de Noorderlink website;

 • profiel sollicitanten die een werkervaringsplaats zoeken helder krijgen en waar mogelijk voorstellen bij organisaties;

 • vragen beantwoorden van sollicitanten en organisaties over de werkervaringsplaatsen.

Profiel
Wij zoeken iemand die:

 • Werkzaam is bij een van de aangesloten organisaties van Noorderlink*;

 • Zin heeft in een nieuwe, tussentijdse, uitdaging;

 • Affiniteit heeft met het organiseren van bijeenkomsten/evenementen;

 • goed overzicht kan houden binnen een divers takenpakket;

 • een optimistische instelling heeft en initiatief durft te nemen;

 • creatief en proactief is.

* Op deze vacature kun je alleen reageren als je werkzaam bent bij een Noorderlink-organisatie. Daarnaast heb je toestemming van je werkgever om voor de duur van de functie te worden vrijgesteld van je normale werkzaamheden. Voor dit project word je door je werkgever uitgeleend aan Noorderlink. Je werkgever ontvangt hiervoor geen vergoeding. Jij ontvangt je reguliere salaris van je werkgever.

Meer informatie
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Erwin Smid, projectleider ‘bewustwording’ (smid@Noorderlink.nl of 06-30029874) of met Iris van Zomeren, coördinator werkervaringsplaatsen (zomeren@noorderlink.nl of 06-57559257).

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd, werk je bij een Noorderlink organisatie en heb je toestemming van je werkgever om te reageren? Mail dan voor 22 maart je CV en korte motivatie naar zomeren@noorderlink.nl.