Deelprojectleiders Noorderlinkdagen 2018

(min. 24 uur per week)

Op deze vacature kun je alleen reageren als je werkzaam bent bij een Noorderlink-organisatie. Daarnaast heb je toestemming van je werkgever om voor de duur van de functie te worden vrijgesteld van je normale werkzaamheden.

Noorderlink

Noorderlink is een samenwerkingsverband op het terrein van HRM (Human Resource Management) en HRD (Human Resource Development) van een aantal grote bedrijven en organisaties. Eén van de strategische doelen van Noorderlink is uitwisseling van kennis, expertise en best-practices op HRM/HRD-gebied. In dit kader worden elke twee jaar de Noorderlinkdagen georganiseerd.

Noorderlinkdagen

De Noorderlinkdagen zijn het grootste congres in Noord-Nederland op het gebied van Human Resource Management en organisatieontwikkeling. We bieden de deelnemers een inspirerend en inhoudelijk hoogstaand programma.
Op 20 september 2018 staat de volgende editie van de Noorderlinkdagen gepland in Leeuwarden (gastheer Provincie Fryslân). Voor de organisatie wordt een projectteam samengesteld (werkplek is in Groningen bij Noorderlink). Voor dit projectteam zijn wij op zoek naar enthousiaste deelprojectleiders.

Functieomschrijving

Als deelprojectleider organiseer je met de overige projectteamleden de Noorderlinkdagen 2018. Samen zorgen jullie ervoor dat de deelnemers een onvergetelijke en inspirerende dag beleven. De organisatie van een groot evenement als de Noorderlinkdagen heeft vele facetten. Als deelprojectleider word je verantwoordelijk voor een van deze onderdelen. Denk hierbij aan: communicatie, noorderlink award, logistiek, liaison organiserende provincie, sprekers/personeel/vrijwilligers en opening/finale.
Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar, van 1 november 2017 tot 1 november 2018. Voor deze functie moet je minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn.

Als deelprojectleider heb je de volgende taken:

  • je maakt concrete voorstellen op basis van globale ideeën en voert deze uit
  • je bewaakt de voortgang van je eigen deelproject 
  • je rapporteert aan de projectleider

Wat vragen wij

Als deelprojectleider beschik je vanzelfsprekend over organisatietalent, ben je creatief en in staat om zelfstandig te werken. Ook werk je goed samen in een team en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden.

Daarnaast vragen wij het volgende:

  • HBO niveau
  • ervaring met werken in projecten

Wat bieden wij

De mogelijkheid om dit voor Noord-Nederland unieke evenement te organiseren, een onvergetelijke ervaring in een open en prettige werkomgeving.
Voor dit project word je door je werkgever uitgeleend aan Noorderlink. Je werkgever ontvangt hiervoor geen vergoeding. Jij ontvangt je reguliere salaris van je werkgever.

Meer informatie

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Henniëlle Dam, programmamanager Events ( of 06 52 366 764).

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd, werk je bij een Noorderlinkorganisatie en heb je toestemming van je werkgever om te reageren? Mail dan voor 20 september je CV en korte motivatie naar Henniëlle Dam ().