Adviseur Zorgkosten

Functiebeschrijving

Heb jij ervaring met het analyseren en monitoren van zorgkosten(ontwikkelingen)? En kun je jouw ideeën goed overbrengen aan collega's? Reageer dan op onze vacature adviseur Zorgkosten!

Voor Menzis is het opstellen van een goed onderbouwde zorgkostenprognose van cruciaal belang. Het gaat daarbij om het vaststellen van een zo scherp mogelijke, maar verantwoorde premie. Als adviseur Zorgkosten speel je in dit krachtenveld een cruciale verbindende rol. Je werkt nauw samen met zorginkoop om financiële inkoopdoelstellingen en risico's meetbaar te maken en gesignaleerde (cijfermatige) ontwikkelingen te verklaren. Hiervoor zet je Benefit Tracking op en monitor je de realisatie van deze (financiële) inkoopdoelstellingen.

Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting van econometrie, wiskunde of bedrijfseconomie;
  • 3-5 jaar ervaring binnen het werkterrein van zorg(verzekeringen);
  • analytische vaardigheden;
  • kennis van analyse- en modelleringstechnieken;
  • ervaring met applicaties, zoals SAS, Business Objects en Excel.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Ook krijg je een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. De functie is gewaardeerd in schaal 10 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 4.253,- bruto per maand voor 34 uur per week).

Contactinformatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke van Hal, recruiter, telefoon 06 2009 0102. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Reageer op deze vacature