Teammanager Service

Organisatie

De afdeling Service is onderdeel van het cluster Klant & Operations en verzorgt, met uitzondering van de zorgadviesgesprekken, alle contacten met de klant. Het klantproces ingericht op de componenten de klant verkrijgen, de klant bedienen en de klant behouden. Op basis van onderlinge kpi's en sla's worden in de klantketen afspraken gemaakt om de drie componenten uit te voeren. Het uitgangspunt is integrale besturing van het klantcontact in de gehele klantketen, waarbij het klantproces het uitgangspunt is. De afdeling Service, bestaande uit teams werkzaam op de locaties Enschede, Groningen en Den Haag voert hierin de regie waarbij de klantvraag centraal staat. De teammanagers Service worden direct aangestuurd door de manager. Ter ondersteuning van het management is er een staf gevormd ten behoeve van de dagelijkse sturing en het continu verbeteren van de kwaliteit van de afdeling en de klantcontacten. Binnen de staf zijn functies ondergebracht op het gebied van kwaliteit, vakinhoudelijke opleiding, procesanalyse, gebruikersondersteuning en rapportage, planning en forcasting.

Functiebeschrijving

Voor de afdeling Service zijn wij opzoek naar een ervaren hands-on teammanager. Als teammanager Service geef je leiding aan een team van professionals met een hoge mate van zelfwerkzaamheid. De servicemedewerkers voelen zich verantwoordelijk voor iedere klant en maken zichzelf eigenaar van de klantvraag. Op deze manier maken ze het verschil. Je hebt dan ook een coachende en op ontwikkeling gerichte proactieve rol en zorgt voor het maximaal uitdragen van onderscheidende klantproposities. Je werkt nauw samen met zowel de teammanagers binnen Service als binnen Marketing. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening, het realiseren van een hoge NPS, het optimaal functioneren van de afdeling en de samenwerking en verbinding in de keten. Ook lever je een actieve bijdrage aan de uitvoering van het personeelsbeleid. Naast telefonisch klantcontact, nemen klanten steeds vaker contact met ons op via de online en sociale kanalen. Aantoonbare ervaring met het beantwoorden van klantvragen op deze manier is dan ook een vereiste.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring binnen een contactcenteromgeving.
  • Coachende stijl van leidinggeven.
  • Resultaatgerichtheid en probleemoplossend vermogen.
  • Grondige kennis van het specifieke bedrijfsproces binnen een serviceafdeling en de daaraan gekoppelde informatiesystemen.
  • Inzicht in de samenhang met andere processen in de keten.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Daarnaast bieden we je een modern marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering, goede studiefaciliteiten en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen. Je kunt gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering met korting op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. De functie is gewaardeerd in schaal 9 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 3.582,00 bruto per maand).

Contactinformatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marieke van Hal, corporate recruiter, telefoon 06 200 901 02. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Reageer op deze vacature