Functioneel ontwerper web

Functiebeschrijving

In de functie van functioneel ontwerper analyseer, specificeer en ontwerp je functionele specificaties voor websites en web applicaties. Dit doe je in overleg met de klant (de productowner), informatieanalisten, softwareontwikkelaars en testers. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van producten conform vastgestelde kwaliteitseisen, standaarden en richtlijnen. Verder toets je of de realisatie conform het functioneel ontwerp geschiedt. Het werken gebeurt in scrumteams. Een scrumteam bestaat uit 1 functioneel ontwerper, 2 software ontwikkelaars en 2 testers, die begeleiden en ondersteunen gedurende de uitvoering van de ontwikkelwerkzaamheden.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ruime kennis van informatiesystemen (websites en web applicaties)
  • Ervaring als functioneel ontwerper en met name in het werken met UML
  • In staat om structurele oplossingen te ontwerpen
  • Klantgerichtheid, initiatiefrijk, stressbestendigheid, flexibiliteit en creativiteit
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Daarnaast bieden we je een modern marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering, goede studiefaciliteiten en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen. Je kunt gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering met korting op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Wij hebben voor deze functie 2 vacatures open, zowel voor kandidaten die net klaar zijn met hun opleiding als kandidaten met enige jaren werkervaring. Afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, word je beloond in schaal 8 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 3.119 bruto per maand bij een werkweek van 34 uur) of schaal 9 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 3.582 bruto per maand bij een werkweek van 34 uur).

Contactinformatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Theo van der Woude, Teammanager ontwikkeling web, telefoon 06 2385 8662. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Reageer op deze vacature