.NET ontwikkelaar

Functiebeschrijving

Als .NET ontwikkelaar maak je deel uit van onze ontwikkelafdeling, met een primaire focus op webtechnologie. Met je collega's ontwikkelaars bouw en onderhoud je componenten die de digitale voordeur vormen van onze organisatie. Jouw oplossingen spelen een cruciale rol in onze dialoog met klanten en keten partners. Voor klanten ontwikkel je .NET maatwerk in ons content management systeem Sitecore en voor ketenpartners en onze apps realiseer je webservices om op aan te sluiten. In onze werkwijze hebben we veel aandacht voor ieders expertise en inbreng. Daardoor ontstaan de beste oplossingen. Daarom staat Agile werken bij ons hoog in het vaandel. Je werkt dan ook dagelijks in SCRUM teams met collega's met verschillende expertises en van andere afdelingen samen en met je team analyseer je vraagstukken, bedenk je oplossingen en ben je verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie. Samen zorgen we ervoor dat ons kennisniveau verder ontwikkelt. Je coacht elkaar en je bedenkt samen standaarden en richtlijnen die bijdragen aan de kwaliteit- en beheersbaarheid van gekozen oplossingen.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van en inzicht in diverse technieken (programmaontwerp en -bouw, (data-)modellering, systeemontwikkeling)
  • Kennis van SOAP, webservices, XML, HTML, CSS, Javascript en Ajax
  • Enthousiasme voor en kennis op het gebied van .NET systeem ontwikkeling
  • Belangstelling voor of vaardigheden op het gebied van ontwikkeling met Sitecore en/of Oracle Service Bus
  • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van .NET systeemontwikkeling met C#. Kennis van Site Core, OSB en TFS is een pre

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Daarnaast bieden we je een modern marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering, goede studiefaciliteiten en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen. Je kunt gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering met korting op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. De functie is gewaardeerd in schaal 9 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 3.582 bruto per maand bij een werkweek van 34 uur).

Contactinformatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Theo van der Woude, Teammanager ontwikkeling web, telefoon 06 2385 8662. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Reageer op deze vacature