Verpleegkundigen Geriatrie

Ben jij een enthousiaste, zelfstandige en stressbestendige verpleegkundige en heb jij een afgeronde Geriatrische opleiding (CZO-erkend)  Dan is deze functie wat voor jou!

In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende keer de titel ‘Topwerkgever’ ontvangen. Dit komt doordat het Martini ziekenhuis uitsteken­de arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training heeft. Hier zijn wij trots op!

Functieomschrijving
Je verleent en coördineert intensieve zorg in laag en hoog-complexe verpleegsituaties aan de Geriatrische patiënt en de kwetsbare oudere Interne/MDL patient. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden voor patiënten met een grote diversiteit aan zorgvragen. Je bewaakt de vitale functies en werkt nauw samen met de behandelend arts. Je coördineert de zorg en stelt de nodige pri­oriteiten. Naast het werken als verpleegkundige vinden we het belangrijk dat je actief meedenkt en input geeft aan de ontwikkelingen van de afdeling.
De afdeling 2D heeft 30 Geriatrische, Interne en MDL patiënten. Waarbij de zorg voor de Geriatrische patient nog volop in ontwikkeling is.

We vragen
Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige op MBO-V/HBO-V niveau en hebt een CZO erkende opleiding tot Geriatrie verpleegkundige. Je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister. Bij voorkeur heb je recente en relevante werkervaring.

Je hebt een zeer hoge mate van patiënt-/klantgerichtheid. Je bent tactvol en hebt invoelend vermogen. Je beschikt over de juiste communicatieve- en samenwerkingsvaardigheden.
Je bent in staat zelfstandig te werken en neemt je verantwoordelijkheid. Je kunt duidelijk je grenzen aangeven, prioriteiten stellen en je durft anderen aan te spreken.
Je bent kwaliteits-, ontwikkelings- en resultaatgericht. Daarnaast verwachten we een flexibele instelling.Je draait mee in alle diensten.
Je hebt werkervaring met de (Klinisch) Geriatrische patiënt.

We bieden
We bieden je een uitdagende baan met een aanstelling voor 1 jaar met zicht op een vast dienstverband. Het betreft een functie voor gemiddeld 24 - 32 uur per week, waarbij je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen als professional op verschillende vakgebieden. Het salaris bedraagt maximaal € 3.313,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (fwg 50).

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook biedt de CAO Ziekenhuizen onder andere regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen.
Verder hebben we een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, onder andere collectieve zorgverzekeringen, pc privé traject, het fiets­plan en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Daarnaast is het Martini Ziekenhuis goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de leidinggevende of Zorgcoördinatoren van 2D:
Heidi Schulkes, tel. (050) 524 7253; Unithoofd
Marja Blaauw/ Vera Klamer tel. (050) 524 5484; Zorgcoördinator

Wil je een dag(deel) meelopen?
Uiteraard is dat mogelijk. Neem dan contact op met één van de bovenstaande contactpersonen.

Overige informatie
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 26 juli 2017.

Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl

Belangstelling?
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet samen voor de beste zorg gaan, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!