VERPLEEGKUNDIGE, VERPLEEGAFDELING LONGZIEKTEN

De afdeling
De patiënten op verpleegafdeling Longziekten zijn opgenomen in verband met diagnostiek en behandeling, ook wordt palliatieve en terminale zorg verleend. Tevens worden patiënten verpleegd die een operatie hebben ondergaan aan de longen. De afdeling heeft gedurende het jaar flexibele bezetting in verband met de variabiliteit in de patiëntenstroom.

Op verpleegafdeling Longziekten werken ca. 40 medewerkers, waaronder verpleegkundige zorgcoördinatoren, verpleegkundigen, voedingsassistenten, helpenden, afdelingsassistent, afdelingssecretaresses en stagiaires MBO-V/HBO-V.

De functie
Je coördineert en verleent verpleegkundige zorg aan pulmonologische patiënten. Je levert een bijdrage aan de ontwikkelingen binnen de afdeling. Je denkt mee om continu de zorg te verbeteren.

We vragen

  • diploma MBO-V/HBO-V;
  • bij voorkeur diploma vervolgopleiding Oncologie;
  • BIG-registratie;
  • ingeschreven in het Kwaliteitsregister;
  • minimaal twee jaar recente en relevante werkervaring.

Je werkt accuraat, service- en patiëntgericht. Je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je een betrokken teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid flexibel ingezet te worden. Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties.

Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken, hebt een positieve houding, bent klantvriendelijk, initiatiefrijk en je kunt je goed staande houden in een hectische omgeving. Je hebt affiniteit met terminale zorg. Je werkt alle diensten volgens rooster.

We bieden
Het gaat om een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd, gemiddeld 28 -  32 uur per week. Het salaris bedraagt max. € 2.960,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 45), afhankelijk van relevante werkervaring.

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé regeling, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met unithoofd Sandra Hamminga, tel. (050) 524 7218.

Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl 

Overige informatie
Sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 28 december en/of donderdag 29 december 2016.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekendgemaakt.

Belangstelling?
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovenstaand profiel dan nodigen we je uit te solliciteren via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3.000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2016 heeft het Martini Ziekenhuis voor de achtste maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!