Verpleegkundig specialist Palliatieve zorg

De afdeling

Het Palliatief Team zoekt een verpleegkundig specialist die klinische en/of poliklinische zorg verleent aan palliatieve patiënten en hun naasten. Dit houdt in advisering aan de hoofdbehandelaar, de patiënt en diens naasten. Het team is ‘nurse based’, de verpleegkundig specialisten zijn  namens het team de eerste contactpersonen binnen en buiten het Martini Ziekenhuis voor patiënten, naasten, verwijzers, behandelaars, instanties en hulpverleners. Het kernteam bestaat naast  twee verpleegkundig specialisten en een verpleegkundig consulent uit internist-oncoloog/kade arts palliatieve zorg en een geriater. Het volledige team bestaat uit diverse professionals uit medisch- en psychosociaal vakgebied die wekelijks bijeenkomen tijdens een multidisciplinair overleg.

Je functie

Als verpleegkundig specialist Palliatieve Zorg voer je werkzaamheden uit ten behoeve van directe en indirecte patiëntenzorg. Daarbij verstrek je hoogwaardige consulten en advies betreffende deze patiëntengroep zowel binnen als buiten de organisatie. Zo voer je vanuit je positie in het Palliatief Team Martini Ziekenhuis tevens werkzaamheden uit voor het provinciale palliatieve consultatieteam. Je draagt bij aan de ontwikkeling en de innovatie van de palliatieve zorg in het algemeen en in het bijzonder aan het opzetten en uitvoeren van een polikliniek palliatieve zorg. Je verzorgt scholing voor uiteenlopende doelgroepen en draagt bij aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de palliatieve zorg.

We vragen

  • Diploma HBO-V, én  bij voorkeur een aanvullende
    post-HBO opleiding zoals Palliatieve Zorg;
  • Opleiding Master Advanced Nursing Practice;
  • BIG-registratie;
  • Ruime ervaring met het gebruik van EPD en ondersteunende computer programma’s;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Je beschikt over een brede verpleegkundige achtergrond en hebt ruime ervaring in de palliatieve zorgverlening. Kennis van de werkzaamheden en procedures in dit aandachtsgebied en van andere disciplines waarmee wordt samengewerkt is jou al eigen.

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het verpleegkundig vakgebied en van de gezondheidszorg in het algemeen.

Daarnaast is expertise in het bijzonder met betrekking tot de palliatieve zorg (nationaal en internationaal) gewenst of ben je bereid dit te ontwikkelen. Je bent in staat vakliteratuur en wetenschappelijke studies te vertalen naar de praktijk. 

Je kunt goed plannen en organiseren en hebt een zeer hoge mate van patiënt/klantgerichtheid. Je bent kwaliteit- en resultaatgericht. Je bent in staat problemen te herkennen, te analyseren en op te lossen.

Je beschikt over uitstekende communicatieve - en samenwerkingsvaardigheden met diverse professionals.

We bieden

Salariëring vindt plaats conform CAO-ziekenhuizen in FWG 60, max. 4.378,=.
Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd, gemiddeld 36 uur per week. Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Ook biedt de CAO Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PGGM). We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, fitness en fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer. En er zijn doorgroei mogelijkheden in de vorm van specialistische opleidingen en/of specialistische functies.
Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gertruud van de Werff, coördinator palliatief team. Tel.: 050 – 524 6510.

Kijk op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Belangstelling?

U kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet samen voor de beste zorg gaan, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!