Verpleegkundig Consulent Punt voor Parkinson

Een prachtige rol als je het verschil wilt maken in de zorg voor Parkinson patiënten en hun naaste omgeving.

Wat ga je doen

Als Verpleegkundig Consulent heb jij een rol in het transmurale team van Punt voor Parkinson en de patiëntenzorg van dit expertisecentrum. Het transmuraal team richt zich op de organisatie en invulling van de ketenzorg voor patiënten met de ziekte van Parkinson. Als Verpleegkundig Consulent heb je de rol van casemanager voor een geselecteerde groep patiënten. Dit houdt in dat je voor deze patiëntengroep verantwoordelijk bent voor het beheer van het transmurale zorgdossier. Je onderhoudt contact met behandelaars in de eerste en tweede lijn en bent verantwoordelijk voor de informatievoorziening in de eerste lijn.

Wie zijn wij

Punt voor Parkinson is het specialistisch centrum voor mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme in Noord-Nederland. Het expertisecentrum is een initiatief van het Martini Ziekenhuis, UMCG en Zorggroep Groningen met het doel om de patiënten de beste zorg te kunnen bieden vanuit één locatie, in Maartenshof te Groningen. Punt voor Parkinson is hét specialistische kenniscentrum dat Parkinsonzorg tussen alle regionale zorgverleners coördineert. Eenvoudig en dichtbij waar het kan, verder weg als het complexer wordt en specialistische kennis noodzakelijk is. Punt voor Parkinson werkt doorlopend aan de ontwikkeling van zorg en draagt bij aan innovatief wetenschappelijk onderzoek. Meer weten over Punt van Parkinson, lees verder op de website.

 We vragen

  • Een HBO Verpleegkundige met minimaal 2 jaar ervaring in de behandeling en begeleiding van neurologische patiënten, bij voorkeur ook van patiënten met de ziekte van Parkinson / parkinsonisme;
  • Ervaring in de eerste lijnzorg en/of ketenzorgprojecten;
  • Een geschoolde Parkinson verpleegkundige

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde verpleegkundige die het werk ziet liggen en ook oppakt. Je bent vakbekwaam, denkt procesgericht en werkt resultaatgericht. Je stelt je flexibel op. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Het is een pré als je ervaring hebt in het werken in de eerste lijn en in ketenzorg projecten

Wij bieden

Een contract tot 1 januari 2020 voor 28 uur per week, in verband met zwangerschapsverlofvervanging. Aanstelling in deeltijd en combinatie met andere werkzaamheden (met name in de eerste lijn) is goed mogelijk. Een salaris van maximaal € 3.490,- per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.

Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn. We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé regeling, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor medewerkers is op loopafstand een ruim parkeerterrein aanwezig.

Hier vind je meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met een Verpleegkundig Consulent Parkinson via het secretariaat van Punt voor Parkinson, tel. (050) 207 2130 of met Irene Post, Unithoofd polikliniek Neurologie MZH, tel. (050) 524 7129

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren? Dat kan tot en met 23 april 2019.

Samen voor de beste zorg

Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheidt het Martini Ziekenhuis zich met een breed aanbod aan zorg en met 8 expertisegebieden, zoals brandwonden en het borstcentrum. Samen met de Santeon Ziekenhuizen werken we voortduren aan kwaliteit en innovatie. De beste zorg vraag de beste professionals en daar voegen we graag jou aan toe!