Verpleeghuisapotheker

Klinische Farmacie

De afdeling Klinische Farmacie heeft een regionale functie en voorziet in de farmaceutische dienstverlening aan het Martini Ziekenhuis en vier zorggroepen met twintig verpleeghuislocaties. Landelijk worden apotheekbereidingen ter verhoging van de medicatieveiligheid door geleverd. In Santeon verband wordt gewerkt aan innovatieve projecten voor de ziekenhuisfarmacie.

De vakgroep bedrijft de farmacie in volle omvang en is intensief betrokken bij het primaire zorgproces onder meer vanuit satellietapotheken, een poliklinische apotheek, intakekamers voor medicatieverificatie en een spreekuur farmacie. De ziekenhuisapothekers werken intensief samen met de medisch specialisten zowel voor de patiëntenzorg als voor het doen van klinisch toegepast onderzoek. De ziekenhuisapotheek is uitstekend behuisd en beschikt over meerdere certificeringen (ISO, GMP, ZAS, NIAZ). Innovatie, kwaliteit, patiëntgerichte farmacie en evidence based farmacotherapie zijn sleutelbegrippen. De apotheek is op een aantal gebieden van de ziekenhuisfarmacie front runner. De farmaceutische verpleeghuiszorg is professioneel vormgegeven.

In de apotheek zijn 180 medewerkers werkzaam waarvan 11 ziekenhuisapothekers en 11 apothekers. De ziekenhuisapotheek beschikt over volledige opleidingsbevoegdheid en heeft een uitwisseling voor AIOS ziekenhuisfarmacie met het UMCG.

De functie                                                                                           

Als verpleeghuisapotheker ben je samen met een collega verpleeghuisapotheker verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg aan vier zorggroepen met twintig verpleeghuislocaties. De samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde is uitstekend en heeft als doel om samen met de patiënt de beste zorg te verlenen.

Wij vragen

Een diploma als apotheker en affiniteit met farmaceutische patiëntenzorg. Daarnaast voer je je taken zelfstandig en in teamverband uit. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent flexibel, resultaatgericht en neemt zelf initiatief. Je werkt klant- en servicegericht en beschouwt je werk als uitdagend.

Wij bieden

De functie is ingeschaald in FWG 65, het salaris bedraagt maximaal €5154,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. De vacature betreft een dienstverband voor de duur van in eerste instantie één jaar, met kans op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook biedt de CAO Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PGGM). We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Visser, ziekenhuisapotheker, organisatorisch en medisch manager Farmacie, tel. (050) 524 5771 of bij Jasperien van Doormaal, ziekenhuisapotheker, tel. (050) 524 7554.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 20 oktober 2017 of in de week van 23 oktober 2017.

De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern bekend gemaakt.

Kijk op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

 

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.