Uroloog met interesse in Endourologie

Jouw rol in het team
Wegens uitbreiding is de vakgroep Urologie op zoek naar een vijfde uroloog. Wij zoeken een uroloog die als aandachtsgebied Endourologie en steenchirurgie heeft. Daarnaast verwachten wij dat hij/zij de urologische zorg in de volle breedte uitoefent.. De uroloog die wij zoeken is bereid zich in te zetten voor innovatie, goede dataregistratie en commissiewerk. De nieuwe collega is gedreven, enthousiast en communicatief vaardig en heeft affiniteit met opleiden.

Over het team
Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis waar de Urologie in de volle breedte wordt beoefend. Prostaatoncologie is een van de speerpunten van het ziekenhuis. Met de aanwezigheid van de Huisartenpost van de stad Groningen en omstreken binnen de muren van ons ziekenhuis, is steenchirurgie ook een van onze aandachtsgebieden. De vakgroep Urologie is onderdeel van het Medisch Specialistisch Bedrijf en participeert in de opleiding van coassistenten en AIOS uit het opleidingscluster Groningen. De vakgroep wordt ondersteund door verpleegkundig specialisten op het gebied van functionele urologie en oncologische urologie. Toetreding tot het Medisch Specialistisch Bedrijf vindt plaats volgens de richtlijnen van de Federatie Medisch Specialisten.

Wij vragen van jou
Brede vakinhoudelijke kennis en interesse.

Dit krijg je ervoor terug
Een salaris conform de geldende AMS. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar in verband met ziekte.

Solliciteren kan per mail tot en met 8 oktober, tav mevrouw de Vries-Jansen.
ToetredingVMS@mzh.nl

Vragen?
Meer informatie is te vinden op www.martiniziekenhuis.nl  of door telefonisch contact opnemen met dr. Willemijn Windt, uroloog, tel. (050) 524 7351 of met Anneke Bueving, unithoofd polikliniek, tel. (050) 524 7217

Reageren kan tot en met 08/10/2020

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie stellen we niet op prijs.