Technisch applicatiebeheerder

Binnen het Martini Ziekenhuis wordt momenteel hard gewerkt aan het digitaliseren van haar processen en activiteiten, zowel intra- als transmuraal. Hiervoor wordt nieuwe, betere functionaliteit aangeboden, functionaliteit geïntegreerd en de onderliggende infrastructuur stabieler en robuuster gemaakt. Voorbeelden zijn het EPD, het PACS waarin beelden, zowel centraal als lokaal, worden opgeslagen en de geïntegreerde medicatievoorschrijving en –bewaking. In veel gevallen is het Martini Ziekenhuis hierin een koploper. De komende jaren zal deze digitaliserings- en automatiseringslag nog verder worden uitgewerkt, met programma’s als eHealth, doorontwikkeling van het EPD en verbetering bedrijfsvoering.

De functie
De stafdienst ICT van het Martini Ziekenhuis, afdeling Informatisering, is per direct op zoek naar een Technisch applicatiebeheerder.

De afdeling Informatisering houdt zich voornamelijk bezig met technisch applicatiebeheer, databasebeheer en koppelingen. Daarnaast heeft zij de regie m.b.t. onderhoud en vernieuwing van het applicatielandschap.

De werkzaamheden van de applicatiebeheerder zullen zeer gevarieerd zijn, van het oplossen van incidenten en problemen, tot het coördineren, begeleiden, uitvoeren en testen van wijzigingen. Ook het managen van kleine projecten of deelname aan grote projecten zal tot het werkpakket behoren. Daarnaast draagt de applicatiebeheerder verantwoordelijkheid voor het beheer van een aantal applicaties en fungeert als aanspreekpunt binnen de unit voor meerdere afdelingen binnen het ziekenhuis.

Binnen de ICT afdeling wordt er gewerkt met ITIL-processen (o.a incident-, change-, configuration- en problem management). Belangrijk aandachtspunt hierbij is het verbeteren van de klant-leverancier verhoudingen (BiSL gerelateerd), naast de operationele invulling van de taken en activiteiten binnen de eigen afdeling en unit (ASL gerelateerd). Voortdurend professionaliseren en verbeteren van de processen is daarmee ook een gegeven geworden.

We vragen                                                     
Voor de functie gelden de volgende eisen:

  • Kandidaat heeft minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring in technisch applicatiebeheer;
  • Kennis (bij voorkeur gecertificeerd) van en ervaring met methodieken als ITIL, Prince2 en ASL of BiSL;
  • Kennis van Microsoft omgevingen, zoals Sharepoint 2010/ 2013, SQL 2008/2012 en Windows Server 2008/ 2012 en Virtualisatie (VMware);
  • Bij voorkeur kennis en ervaring met specifieke ziekenhuis gerelateerde applicaties (zoals ZIS/EPD, RIS/PACS);
  • Kennis van HL7 communicatie en database administratie is een pré;
  • Kandidaat is voor 36 uur/week beschikbaar. 

Je bent ondernemend, hebt overzicht en je bent sterk analytisch ingesteld. Daarnaast ben je resultaatgericht en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent iemand met een positieve instelling, humor en een constructieve manier van samenwerken. Je voelt je thuis in een complexe werkomgeving. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor de klant en gebruikers binnen het Martini Ziekenhuis, onder andere managers en specialisten.

We bieden
Het gaat om een aanstelling voor een jaar met zicht op een vaste aanstelling. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Het salaris is marktconform. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een passend voorstel gedaan.

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook biedt de CAO Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PGGM).

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. 

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ravi Soekhai, unithoofd Informatisering, tel. (050) 524 6210. Voor kandidaten, die niet aan de ervaringseis voldoen is het niet zinvol te solliciteren.

Kijk ook op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.