Spreekuurassistent(e)

De afdeling
De RVE Urologie bestaat uit een polikliniek en een kliniek. Binnen onze polikliniek werken  Urologen, Uroloog in opleiding, Verpleegkundig specialisten, doktersassistenten, medisch secretaresses, en verpleegkundigen die roulerend binnen de verpleegafdeling en de polikliniek werken. Kwaliteit, innovatie, procesoptimalisatie en klantvriendelijkheid zijn belangrijke speerpunten. Het is een enthousiast team en er heerst een collegiale sfeer. Binnen de RVE urologie is een goede onderlinge samenwerking en ook met andere disciplines.

De functie
Het betreft een functie waarbij zowel op het secretariaat als op de behandelpolikliniek wordt gewerkt. Je bereidt spreekuren voor in het computerprogramma (HiX), maakt afspraken, roept patiënten op en beantwoordt de telefoon. Dit alles doe je in samenwerking met de collega’s op het secretariaat. Op de behandelpolikliniek assisteer je samen met collega’s de uroloog bij het verrichten van o.a. cystoscopieën,  vasectomieën en circumcisies.  Verder zijn er nog zelfstandige handelingen, zoals flowmetrie, echografie en het inbrengen of verwisselen van katheters.

We vragen

  • Diploma doktersassistente en bij voorkeur in combinatie met de opleiding medisch secretaresse of MBO-niveau secretariële richting met medische terminologie;
  • Praktijkkennis en ervaring met secretariële/administratieve werkzaamheden;
  • Goede typevaardigheid en ervaring met werken met dictafoon;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk vaardig;
  • Je kunt patiëntgericht, zelfstandig en in teamverband werken en hebt affiniteit met computerprogramma’s en de urologie.

We bieden
Het gaat om een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd, gemiddeld 32 uur per week. Het salaris bedraagt max. € 2.695,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 40), afhankelijk van relevante werkervaring.

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn. We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé regeling, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met unithoofd Elly Buist, tel (050) 524 7132.

Sollicitaties
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovenstaand profiel dan nodigen we je uit je motivatiebrief en cv te sturen naar solliciteren@mzh.nl o.v.v. het vacaturenummer: 16219. De vacature wordt gelijktijdig in- en extern gesteld en loopt af op 11-12-2016.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. Op 10 februari 2016 heeft het Martini Ziekenhuis voor de achtste maal de titel Topwerkgever ontvangen De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst!