SEH verpleegkundigen gezocht

Ben jij gediplomeerd SEH verpleegkundigen en wil je jezelf ontwikkelen en meehelpen bij het verder ontwikkelen van onze acute zorg, dan zij wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Als SEH verpleegkundige bij het Martini Ziekenhuis verleen en coördineer je acute zorg in laag- en hoogcomplexe verpleegsituatie. Ook verricht je alle voorkomende werkzaamheden voor patiënten met een grote diversiteit aan zorgvragen. Je werkt samen met diverse specialisaties, met name chirurgie, interne geneeskunde, cardiologie en longgeneeskunde. Je trieert de patiënt, bewaakt de vitale functies en werkt nauw samen met de behandelend arts. Je coördineert de zorg rondom de patiënt en stelt de nodige pri­oriteiten. Naast het werken als verpleegkundige SEH vinden we het belangrijk dat je actief meedenkt en input geeft aan de ontwikkelingen op onze Spoedeisende hulp.

“Het Martini Ziekenhuis is een betrokken ziekenhuis met veel persoonlijke aandacht”

Ben je nieuwsgierig naar onze SEH? Neem alvast een kijkje achter de schermen!

Wij vragen

  • diploma SEH of een vergelijkbare specialistische opleiding;
  • BIG registratie
  • ambitie om jezelf te ontwikkelen;
  • goed humeur, zeer stressbestendig en humor (fijn voor patienten, je collega’s en jezelf);
  • 24 – 36 uur tijd om bij ons te komen werken;
  • zin om in alle onregelmatige diensten te werken.

Wie zijn wij
Op onze Spoedeisende hulp (SEH) bieden we zorg op een kwalitatief hoog niveau, we zien steeds meer patiënten, het afgelopen jaar ongeveer 30.000 en de SEH is daarmee een belangrijk visitekaartje voor het Martini Ziekenhuis. Onlangs hebben wij de huisartsenpost naast onze SEH gekregen en de komende periode staan de verbouwing van de SEH en de ingebruikname van het gezondheidsplan op de planning, een bijzonder jaar is aanstaande met volop vernieuwing en mogelijkheden tot verbeteringen.

Ons aanbod

  • aandacht voor duurzame inzetbaarheid (vitaliteit, balans werk-privé en opleidingen);
  • een leuk team in een energieke en afwisselende werkomgeving;
  • vernieuwing en innovatie, waarvoor we jouw input nodig hebben;
  • salaris volgens inschaling FWG 55 ziekenhuizen CAO, maximaal € 3917,-  met 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Hier vind je meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren kan via deze link

Samen voor de beste zorg
Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheidt het Martini Ziekenhuis zich met een breed aanbod aan zorg en met 8 expertisegebieden, zoals brandwonden en het borstcentrum. Samen met de Santeon Ziekenhuizen werken we voortduren aan kwaliteit en innovatie. De beste zorg vraag de beste professionals en daar voegen we graag jou aan toe!