SEH-arts KNMG

Het Martini Ziekenhuis zoekt een:

SEH-arts KNMG

De Spoedeisende Hulp (SEH) van het Martini Ziekenhuis ziet ruim 30.000 patiënten per jaar. We bieden zorg op kwalitatief hoog niveau en zijn daarmee een belangrijk visitekaartje voor het Martini Ziekenhuis.

De afdeling

De vakgroep SEH is in vier jaren gegroeid naar een team van zes gedreven SEH-artsen. De recente opening van de aanpalende HAP, de aanstaande verbouwing van de SEH en de ingebruikname van het gezondheidsplein (inclusief 24/7 apotheek), brengen een verdere toename van de groei in patiëntaantallen en daarmee vele nieuwe kansen om de zorg op de SEH nóg beter te maken. Er is een ambitieus meerjaren beleidsplan voor de verdere ontwikkeling van de acute zorg in het Martini Ziekenhuis, waarbij onder andere toegewerkt wordt naar een bezetting waarmee 24x7 een SEH-arts aanwezig is. Om deze doorontwikkeling(en) te realiseren zijn we op zoek naar een collega SEH-arts die ons team komt versterken.

De functie

Als SEH-arts ben je (mede)verantwoordelijk voor het verlenen van acute, state of the art, medische zorg op de afdeling SEH en het coördineren van de patiëntenstroom. Je maakt deel uit van een professioneel SEH-team bestaande uit 75 verpleegkundigen, afdelingsassistenten en helpenden. Het is een gevarieerde en uitdagende baan en er is veel ruimte om je te ontwikkelen. Bij ons staat persoonlijke groei namelijk centraal. Wil je managementtaken of wil je je juist vakinhoudelijk verder ontwikkelen? Ga het gesprek met ons aan over hoe we samen jouw carrière vorm kunnen geven. Het Martini Ziekenhuis is een STZ-opleidingsziekenhuis en daarom speel jij ook een belangrijke rol in de begeleiding en opleiding van SEH-verpleegkundigen, arts-assistenten en coassistenten en superviseer je A(N)IOS van de poortspecialismen. Daarbij stimuleer je het beoefenen van evidence based spoedeisende geneeskunde en kun je wetenschappelijk onderzoek begeleiden en/of uitvoeren.

Profiel

Je past binnen het profiel wanneer je een afgestudeerd SEH-arts KNMG bent. Als persoon ben je enthousiast, besluitvaardig en beschik je over goede communicatieve en coachende vaardigheden. Je kunt goed in teamverband werken, bent flexibel en stressbestendig. Affiniteit met het opzetten, begeleiden en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek is een pré.

We bieden je

Een uitdagende baan en een marktconforme beloning die is ontleend aan de AMS. Op basis van jouw wensen worden er afspraken gemaakt over de omvang van het dienstverband. Zo nodig kan het Martini ziekenhuis helpen met het vinden van een baan voor je partner via het samenwerkingsverband Noorderlink.

Kennismaken?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Xandra Bodewes, vertegenwoordiger vakgroep SEH-artsen (050-524 6108) of Peter Smit, clustermanager SEH (050-524 7517). Je bent van harte welkom voor een kennismaking.

Solliciteren

Dat via de vacature op de website van het Martini Ziekenhuis.

Samen voor de beste zorg!

De beste zorg vraagt om de beste professionals. Wij investeren volop in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf. Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we aan kwaliteit en innovatie.

In het Martini Ziekenhuis werken 220 medisch specialisten, 3000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Samen bieden wij de beste zorg aan 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten per jaar.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

 Vacaturenummer:      18085