Recoveryverpleegkundige, 24 - 32 uur

De afdeling

De recovery maakt onderdeel uit van de Peri Operatieve Zorg (POZ) waar ook het operatiecentrum, de csa, verpleegafdeling Dagbehandeling, de poliklinische behandelunit,  de polikliniek anesthesiologie en de pijnkliniek deel van uit maken.

De recovery is opgedeeld, er zijn drie recovery's met in totaal 29 bedden. Verder worden alle holdingactiviteiten door de recovery verpleegkundige en anesthesie medewerker uitgevoerd. Daarnaast kan je ingepland worden voor het sluderen en verkoeveren van kinderen op de kinderafdeling.

Ons recovery team bestaat uit  gespecialiseerde verpleegkundigen, leerlingen voor de acute zorg module recovery, drie coördinatoren en een unithoofd. Het team op de recovery is een hecht team, flexibel en staat open voor verandering om te verbeteren en te leren.

De functie

Je geeft specialistische zorg aan patiënten die net geopereerd zijn en je assisteert de anesthesioloog bij het inbrengen van een epidurale of andere invasieve techniek. Je bewaakt voortdurend de vitale functies en stabiliseert indien nodig. Door jouw kennis en technisch verpleegkundige vaardigheden lever jij een belangrijke bijdrage aan de medische behandeling en verpleegkundige zorg van onze patiënten op onze recovery. Daarnaast werk je ook op de holding waar je patiënten samen met een collega van de anesthesie voorbereid op de OK.

Postoperatief kan je als recovery verpleegkundige buiten ‘kantoortijden’ door een verpleegafdeling gevraagd worden om te adviseren ten aanzien van pijn, pijnstilling en misselijkheid.

Als recoveryverpleegkundige heb je een uitgebreid deskundigheidsgebied nodig. Je hebt  te maken met uiteenlopende operaties, verschillende zorgcategorieën, van laag complex tot hoog complex en patiënten van alle leeftijden. We verwachten van jou dat je snel kan schakelen, nauwkeurig bent en zelfstandig kunt werken.

Je werkt in een professioneel team, waarin werkzaamheden afgestemd worden met medisch specialisten, de medewerkers van de anesthesie, operatieassistenten en de verschillende verpleegafdelingen. Je bent hierdoor niet alleen onderdeel van het recovery team maar ook van het volledige OK complex en moet dus een brede teamspeler zijn. Je vindt het leuk om mee te denken over verbeteringen en werkt actief mee aan het jaarplan van de afdeling.

Als recoveryverpleegkundige heb je ook contact met familie en partners van patiënten. In deze contacten ben je zorgvuldig, integer en ben je in staat om rustig te communiceren met familie. Je draait mee in alle onregelmatige diensten. De functie van recovery verpleegkundige is afwisselend en biedt veel uitdagingen. Er is ruimte om je bezig te houden met aandachtsgebieden, onder andere op het gebied van veiligheid, innoveren en kwaliteit.

We bieden

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd, gemiddeld 24 – 32 uur per week; het uiteindelijk aantal uren is in overleg. Het salaris bedraagt max. € 3.421,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 50), afhankelijk van relevante werkervaring.

Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor medewerkers is op loopafstand een ruim parkeerterrein aanwezig.

We vragen

Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige en het diploma acute zorg module recovery of een diploma van een vergelijkbare opleiding.

Je werkt zeer patiënt-/klantgericht. Je bent tactvol en hebt invoelend vermogen. Je beschikt over goede pro-actieve communicatieve- en samenwerkingsvaardigheden. Je staat voor je verantwoordelijkheden en bent eigenaar van je werkzaamheden. Je bent ontwikkelings- en resultaatgericht, geeft feedback daar waar nodig en we verwachten een flexibele instelling van je.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de coördinatoren van de recovery via telefoonnummer (050) 524 5526 of het unithoofd Jolanda Jansma (050) 524 6113.

Wil je een dag(deel) meelopen?

Uiteraard is dat mogelijk. Neem dan ook contact op de coördinatoren recovery. Ze maken graag een afspraak met je.

Overige informatie

Sluitingsdatum van deze vacature is 31 december 2017. Echter, binnengekomen sollicitatiebrieven worden tussentijds in behandeling genomen en een kandidaat die aan de functie-eisen voldoet wordt ook tussendoor uitgenodigd voor een gesprek. De vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekendgemaakt.

Kijk ook voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl

Belangstelling?

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over het Martini Ziekenhuis als jouw topwerkgever

Omdat de beste zorg om de beste professionals vraagt, investeren we volop in jouw opleiding en ontwikkeling. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf.

Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Met de Santeon ziekenhuizen werken we samen aan de beste kwaliteit van zorg. In het Martini Ziekenhuis werken 220 medische specialisten en 3000 medewerkers. Jaarlijks bezoeken bijna 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten ons ziekenhuis.

Samen voor de beste zorg!