Projectleider ICT

De afdeling ICT

Het Martini Ziekenhuis staat voor de beste zorg, maar ook voor innovatie. Deze combinatie maakt de functie en het werkveld van de projectleider zowel dynamisch als afwisselend!

Vanuit jouw functie als projectleider ICT ga je namelijk samen met het team ICT een belangrijke rol spelen in de realisatie van de diverse projecten binnen het ziekenhuis.

Een belangrijk speerpunt binnen het Martini Ziekenhuis is op dit moment het digitaliseren van haar processen en activiteiten, zowel intra- als transmuraal.

Bij ICT ligt de verantwoordelijkheid om hiervoor een nieuwe, betere functionaliteit aan te bieden en functionaliteit te integreren. De komende jaren zal deze automatiseringsslag verder worden uitgewerkt door middel van programma’s als Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt & Professional (VIPP), e-Health, verdere professionalisering ICT, doorontwikkeling van het EPD en Value Based Healthcare.

De stafdienst ICT bestaat uit een team van professionals die vanuit de vier afdelingen, IT Services, Informatisering, Technische Infrastructuur en Informatiebeleid garant staan voor ICT ondersteuning van kwalitatief hoog niveau. Als projectleider ga je deel uitmaken van het team Informatisering.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het managen van diverse projecten, binnen de programma’s VIPP, e-Health en Value Based Healthcare. Daarnaast doe je ook projecten op het gebied van de technische infrastructuur of binnen het domein van de informatiesystemen.

Binnen de projecten zullen je werkzaamheden zeer gevarieerd zijn, van veel contacten binnen en buiten het ziekenhuis tot het werken met strakke deadlines en het creëren van draagvlak voor een bepaald project.

Door de innoverende veranderagenda van het Martini Ziekenhuis zullen het per definitie uitdagende projecten zijn.

Bij de besturing van de projecten wordt gewerkt in programma’s, project portfolio’s en prioritering oftewel project governance. We verwachten dat je een belangrijke bijdrage gaat leveren in het verder professionaliseren van het projectmanagement binnen het ziekenhuis.                                                     

We bieden

Het gaat om een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband, gemiddeld 36 uur per week. Het salaris bedraagt max. € 4.378,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 60), afhankelijk van relevante werkervaring.

Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor medewerkers is op loopafstand een ruim parkeerterrein aanwezig. 

 We vragen

  • Relevant HBO+ / WO diploma;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als projectleider;
  • Vakinhoudelijke kennis op het gebied van projectmanagement, architectuur en servicemanagement;
  • Kennis en nieuwsgierigheid naar de laatste trends en ontwikkelingen met betrekking tot ICT innovatie;
  • Ervaring met applicatie implementaties en migraties, evenals grootschalige upgrades. Bij voorkeur met ziekenhuis gerelateerde applicaties (zoals ZIS/EPD, RIS/PACS & (Z)AIS).

Als persoon ben je ondernemend, analytisch en een oplossingsgerichte denker. Je bent gedreven, en kunt prioriteiten stellen waarbij je zowel de hoofd- als de bijzaken kunt onderscheiden. Resultaatgericht is je tweede natuur, maar je verliest de hoofdlijnen en details niet uit het oog.

Je bent sociaal en werkt graag in teamverband en weet dat samenwerken tot de beste resultaten leidt. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor onder andere managers en specialisten en voelt je thuis in een complexe werkomgeving.

Je beschikt daarom ook over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent enthousiast en kunt dit enthousiasme overbrengen op de werkvloer. Je kunt ondersteuning en sturing geven, waarbij je anderen stimuleert in hun ontwikkeling. Ervaring in een ziekenhuis is een pre.


Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ravi Soekhai, unithoofd Informatisering, tel. (050) 524 6210. Voor kandidaten, die niet aan de ervaringseis voldoen is het niet zinvol te solliciteren.

Overige informatie

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 50/week 51. Sluitingsdatum van deze vacature is 3 december 2017. 

Kijk ook voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl

Belangstelling?

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over het Martini Ziekenhuis als jouw topwerkgever

Omdat de beste zorg om de beste professionals vraagt, investeren we volop in jouw opleiding en ontwikkeling. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf.

Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Met de Santeon ziekenhuizen werken we samen aan de beste kwaliteit van zorg. In het Martini Ziekenhuis werken 220 medische specialisten en 3000 medewerkers. Jaarlijks bezoeken bijna 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten ons ziekenhuis.

Samen voor de beste zorg!