Pathologist’s Assistant/ Analist Histologie met opleidingsplaats tot Pathologist’s Assistant (32-36 uur)

Het Martini Ziekenhuis zoekt voor de afdeling Pathologie een enthousiaste Pathologist's Assistant / Analist Histologie met opleidingsplaats tot Pathologist's Assistant (32-36 uur).

De afdeling
Onder de unit Histologie vallen de uitsnijkamer, het histologie laboratorium en de immunohistochemische kleuringen. De unit histologie maakt deel uit van de afdeling pathologie, waaronder cytologie/cytotechniek, ontvangst en patiëntenadministratie.

In november 2015 is de afdeling Pathologie van het Martini Ziekenhuis samen gegaan met de pathologie SSZOG (Winschoten). Met deze samenvoeging is ook een nieuw laboratorium in gebruik genomen, waar beide teams een gezamenlijke start hebben gemaakt. Er werken in totaal 60 medewerkers.

De functie
Als Pathologist’s Assistant verwerk je zelfstandig complex patiëntmateriaal onder supervisie van een patholoog voor histologisch diagnostiek. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe en bestaande protocollen, onderzoeken en technieken. Daarnaast draag je zorg voor het beheer van het uitsnijdvertrek. Tevens draag je zorg voor verbreding en verdieping van eigen kennis en expertise en draagt dit over aan andere collega’s. Daarnaast behoort het verwerken van patiëntmateriaal tot aan microscopische preparaten ook tot deze functie.

We vragen
Wij vragen een afgeronde MBO- of HBO opleiding histologie en bij voorkeur een afgeronde Pathologist’s Assistant opleiding of vergelijkbare opleiding. Je hebt ruime ervaring in de werkzaamheden van de uitsnijkamer en histologische bewerkingen van weefsel.  Je hebt microscopische kennis van histologie. De werkzaamheden zijn ingebed in een kwaliteitssysteem waarin een proactieve houding van je wordt gevraagd.

Je bent flexibel, stressbestendig en accuraat. Je beschikt over de juiste eigenschappen om zowel in een team als ook zelfstandig te kunnen werken.

We bieden
Het betreft een functie voor 32 – 36 uur per week. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, maar bij goed functioneren zou dit omgezet kunnen worden in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring. De functie van analist histologie is ingeschaald in FWG 45 (maximaal € 2.960,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). De functie van Pathologist’s Assistant wordt ingedeeld in FWG 50 (max. € 3.363,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook biedt de CAO Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, regeling bedrijfsfitness, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Meer informatie?
Nadere informatie kunt u verkrijgen bij men. S. Roeders, unitcoördinator histologie, tel. 050-5245273 en/of dr.J. Sietsma, patholoog, tel. 050-5245753.

Kijk op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Belangstelling?
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis. 

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

 Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. Op 10 februari 2016 heeft het Martini Ziekenhuis voor de achtste maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plaatsingsdatum: 05-10-2016
Sluitingsdatum: 23-10-2016
Vacaturenummer:  16179