MKA- chirurg (0.8 - 1.0 fte)

De afdeling

De afdeling Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie van het Martini Ziekenhuis beoefent het vakgebied in de volle breedte, met uitzondering van de oncologische- en schisischirurgie. De voornaamste aandachtsgebieden zijn naast dento-alveolaire chirurgie met name implantologie, orthognatische chirurgie en esthetische aangezichtschirurgie.

De maatschap bestaat uit Th.J. Brouwer, dr. J. Jansma, dr. R.H. Schepers, G.J. Springer en is momenteel als TSB gepositioneerd binnen de organisatie van het ziekenhuis.

De afdeling stelt de patiënt centraal en levert kwalitatief hoogwaardige zorg. De afdeling is zeer modern geoutilleerd en beschikt over de nieuwste apparatuur en een team van vakkundige en gedreven ondersteunende medewerkers. Er heerst een open, ambitieuze, ontspannen en ondernemende atmosfeer. Er bestaat een intensieve samenwerking met het naastgelegen Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde en de Martini Orthodontie. Ook bestaat er een goede samenwerking met regionale orthodontisten en participeert de afdeling in het Martini slaapcentrum. De weekenddiensten worden verzorgd in samenwerking de perifere ziekenhuizen in de provincie Groningen en een deel van Drenthe.

De functie

In verband met uitbreiding van de maatschap zoeken wij per 01-01-2018 een enthousiaste allround collega met het volgende profiel:

  • Sterke communicatieve vaardigheden, initiatiefrijk en ondernemend
  • Ambitie tot zelfontplooiing en vakverdieping
  • Leiderschapskwaliteiten
  • Interesse in managementtaken zowel binnen de afdeling als binnen het ziekenhuis
  • Affiniteit met het geven van onderwijs aan coassistenten
  • Wetenschappelijke belangstelling en ervaring strekken tot aanbeveling
  • Bijzondere belangstelling voor implantologie, aangezichtschirurgie, traumatologie en/of speekselklierpathologie 

Belangstelling?

Voor meer informatie over het Martini Ziekenhuis verwijzen wij u naar www.martiniziekenhuis.nl. U kunt over de vacature contact opnemen met de voorzitter van de maatschap, dhr. Th.(Theo) J. Brouwer, tel. (050) 524 7914 of met de medisch manager dhr. G.(Gerald) J. Springer, tel. (050) 5247982.

Uw schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae o.v.v. het vacaturenummer : 17524 ontvangen wij graag voor 01 november 2017.  

Solliciteren

Uw schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae kunt u sturen naar het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, postbus 30033, 9700 RM Groningen. U kunt ook mailen (VMSBestuur@mzh.nl) of reageren via de button “Direct Solliciteren” op de website van het martini Ziekenhuis.

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.