Medisch secretaresse

De afdeling
De RVE Kindergeneeskunde van het Martini Ziekenhuis bestaat uit een afdeling pasgeborenen, een afdeling Kinder(dag)verpleging en de polikliniek Kindergeneeskunde. De afdeling pasgeborenen is regionaal High Care centrum voor te vroeg geboren en/of zieke baby’s. Op de poli Kindergeneeskunde komen patiënten met uiteenlopende klachten. De afdeling Kindergeneeskunde heeft diverse multidisciplinaire poli’s waaronder: een Plaspoli, Aanvalspoli, het MACK( allergiecentrum), DOWN poli, ontwikkelingspoli, Neurologiepoli. Hierdoor werken we veel samen met andere disciplines. De diversiteit zorgt dat de kinderpoli een dynamische werkplek is met veel uitdagingen.

Je werkt samen met 10 collega’s waaronder 8 secretaresses en 2 doktersassistenten, die samen ongeveer 6 fte invullen. Er werken binnen de Kindergeneeskunde 10 Kinderartsen en arts assistenten.

De functie
Je verricht de front office functie en treedt op als aanspreekpunt voor vragen. Je ontvangt patiënten en bezoekers, beantwoordt de telefoon, verwerkt de in- en uitgaande post en beantwoordt e-mails. Het voorbereiden, ondersteunen en afhandelen van het spreekuur van de kinderartsen zijn ook werkzaamheden die bij je functie horen.  Verder verricht je alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden. Bij voorkeur heb je kennis en ervaring met DBC/DOT.

We vragen
Je bent in het bezit van het diploma medisch secretaresse of MBO-niveau secretariële richting met medische terminologie. Je hebt praktijkkennis van en ervaring met secretariële /administratieve werkzaamheden. Je hebt een goede typevaardigheid. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en medische terminologie. Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Je werkt nauwkeurig en bent accuraat. Je kunt prioriteiten stellen, bent flexibel en stressbestendig. Je hebt een collegiale, klantvriendelijke en dienstverlenende houding.  Je hebt recente en relevante werkervaring. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken, hebt een innovatieve houding, bent klantvriendelijk, initiatiefrijk en je kunt je goed staande houden in een hectische omgeving.

We bieden
Het gaat om een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd, gemiddeld 24-32 uur per week. Het salaris bedraagt max. € 2.567,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 35), afhankelijk van relevante werkervaring.

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn. We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé regeling, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Yvonne Koers tel. 7925, of met Koba Smith, coördinator tel. 6900.

Overige informatie
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt.

Sollicitaties
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovenstaand profiel dan nodigen we je uit je motivatiebrief en cv te sturen naar solliciteren@mzh.nl o.v.v. het vacaturenummer: 16184.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. Op 10 februari 2016 heeft het Martini Ziekenhuis voor de achtste maal de titel Topwerkgever ontvangen De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst!


Plaatsingsdatum: 06-10-2016
Sluitingsdatum: 23-10-2016
Vacaturenummer: 16184