Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

De afdeling
De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) is organisatorisch onderdeel van de RVE Peri-operatieve zorg. De diverse units  waar ook de Anesthesie, de OK-chirurgie, Recovery, polikliniek Anesthesiologie, Pijnkliniek, Opnameplanning & Transferpunt en de Poliklinische Behandel Unit deel van uit maken, werken nauw samen met als doel het verlenen van kwalitatief hoogwaardig operatieve patiëntenzorg.

Alle instrumenten die gebruikt worden op de operatiekamers, poliklinieken en de verpleegafdelingen worden gereinigd, gedesinfecteerd, samengesteld en gesteriliseerd op de CSA. Daarnaast beheren wij de steriele magazijnen voor het totale OK complex en worden alle medische hulpmiddelen per operatie modulair klaargezet.

De CSA bestaat uit de afdelingen productie en logistiek.
Het team van de CSA bestaat uit coördinatoren productie en logistiek, medewerkers SMH, instrumentenbeheerder en een unithoofd CSA.
Het team bestaat uit 38 medewerkers.

Je functie
Je verricht werkzaamheden op het gebied van reinigen, desinfecteren, steriliseren en samenstellen van een breed assortiment medische hulpmiddelen. Je controleert op compleetheid en functionaliteit van de medische hulpmiddelen en verpakt deze, zodat ze steriel en veilig kunnen worden gebruikt. Je bedient de apparatuur en ziet toe op een juist programmaverloop.

Je geeft informatie over en ziet toe op een juiste wijze van opslag, distributie en beheer van steriele medische hulpmiddelen. Er wordt gewerkt volgens een wisselend rooster van 08.00 uur tot 21.30 uur, inclusief het draaien van bereikbaarheidsdiensten.

We vragen
Je hebt het diploma medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen en minimaal 1 jaar  relevante ervaring.
Op een verantwoordelijke manier verricht je zelfstandig en in teamverband je werkzaamheden. Erg belangrijk is dat je nauwkeurig werkt, oplettend bent en gevoel voor hygiëne hebt. Je stelt je flexibel op, zowel voor wat betreft de dienstverlening aan andere afdelingen als in de samenwerking met collega's. Je legt en onderhoudt gemakkelijk contacten. Je hebt gevoel voor humor.
Het werken volgens een wisselend rooster en het draaien van bereikbaarheidsdiensten vind je geen probleem.

We bieden
Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, 36 uur per week. Het salaris bedraagt max. € 2.567,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 35), afhankelijk van relevante ervaring.

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Het Martini Ziekenhuis biedt daarnaast een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto, tevens is er goede parkeergelegenheid.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Freerk de Roos, unithoofd CSA, tel. (050) – 524 7300.

Kijk ook op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis. 

Wil je een dag meelopen?
Uiteraard is dat mogelijk. Neem dan ook contact op met  Freerk de Roos, tel. (050) – 524 7300. Hij zal graag een afspraak met je willen maken.

Belangstelling?
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekendgemaakt.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet samen voor de beste zorg gaan, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!