ANIOS Neurologie

Ben je (bijna) arts en wil je ANIOS Neurologie worden? Dat kan in het Martini Ziekenhuis! Wij zijn een snelgroeiend topklinisch opleidingsziekenhuis waar we samen werken aan de beste zorg.

Ons Team

Het team Neurologie bestaat uit tien neurologen,  zes ANIOS en twee AIOS. Wij bieden veel ruimte voor ontwikkeling, zodat je in korte tijd veel kunt leren.
De neurologen begeleiden je daar graag bij. De werksfeer is open en collegiaal.

Werkzaamheden

Als ANIOS Neurologie werk je op de verpleegafdeling Neurologie en de Spoedeisende Hulp. Je neemt deel aan de diensten van de arts-assistenten. Bij goed functioneren krijg je vanzelfsprekend onze steun bij het vinden van een opleidingsplaats. Onze ervaring is dat de ANIOS Neurologie meestal aansluitend al doorstromen naar de opleiding van hun keuze.

Nieuwsgierig? An Hudepohl neemt je alvast mee in haar werk als Anios Neurologie bij het Martini Ziekenhuis.

 

Onderwijs

Binnen een veilig klimaat krijg je-een uitgebreide introductiecursus. Daarnaast bieden wij een SBMS-cursus en een cursus Acute Neurologie aan. Verder  volg je gestructureerd onderwijs en bouw je een digitaal ANIOS portfolio op. Je krijgt de kans in korte tijd veel te leren. De neurologen zijn laagdrempelig benaderbaar Er is een B-deelopleiding neurologie met het UMCG.

Belangstelling?

Wil je meer informatie of een dag meelopen? Neem dan contact op met An Hudepohl, ANIOS (050) 5245556, Sandra Timmerman, unithoofd (050) 524719 of Margo de Vos, neuroloog (050) 5245665.

De aanstelling is voor de duur van 1 tot 2 jaar, gemiddeld 36 uur per week. Het salaris bedraagt max. € 5.257 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Voor de toeslagen zie Cao-Ziekenhuizen.

Kijk ook op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis of solliciteer direct.