Longarts

De maatschap
De maatschap Longziekten bestaat uit 6 longartsen. Wij oefenen het vakgebied in de volle breedte uit, we worden ondersteund door een team van gespecialiseerde verpleegkundigen en hebben een opleiding voor het specialisme Longziekten en Tuberculose.

Gezien de taakverdeling in de maatschap zal de nieuwe longarts een deel van de tijd aan Astma en COPD gaan besteden.

Er is in het Martini Ziekenhuis longchirurgie, een PET-CT scan en EUS/EBUS aanwezig. Het Martini Ziekenhuis is voor de longoncologie aangewezen als Centrum voor Immunotherapie. We zijn als kenniscentrum in het noorden actief voor de Interstitiële Longziekten. Tevens is er een groot multidisciplinair slaapcentrum waarbij de longarts actief is betrokken. Op de afdeling zijn mogelijkheden voor non-invasieve beademing en optiflow aanwezig.
Er is een intensieve samenwerking met de huisartsen in de regio.

De functie
Wij zijn op zoek naar een dynamische longarts met aandacht voor ontwikkelingen in de zorg. U beschikt over didactische vaardigheden en levert een actieve bijdrage aan opleiding en onderwijs. Het is een voordeel als u wetenschappelijke belangstelling heeft laten zien.

Opname in de maatschap geschiedt in principe in vrije vestiging als lid van de Coöperatie Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, die op dit moment wordt omgevormd in een stafmaatschap.

Solliciteren
Uw sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. U kunt uw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl

Uw sollicitatie en curriculum vitae ontvangen wij graag uiterlijk 15 mei 2019.

Samen voor de beste zorg!
De beste zorg vraagt om de beste professionals. Wij investeren volop in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf. Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we aan kwaliteit en innovatie.

In het Martini Ziekenhuis werken 220 medisch specialisten, 3000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Samen bieden wij de beste zorg aan 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten per jaar.

Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.