Laborant Klinische Neurofysiologie

De afdeling
Op de afdeling KNF in het Martini Ziekenhuis werken momenteel twee klinisch neurofysiologen, een arts-assistent in opleiding, een coördinator, een unithoofd, negen gediplomeerde laboranten, twee laboranten in opleiding, een afdelingsassistent, een helpende en een secretaresse. De afdeling heeft een volledige opleidingsbevoegdheid voor laboranten, physician assistants en arts-assistenten.

Dit enthousiaste team voert op verzoek van vooral neurologen, vaatchirurgen, kinderartsen, longartsen en KNO-artsen, onderzoeken en behandelingen uit. Deze onderzoeken zijn gericht op het opsporen van stoornissen in het functioneren van het centrale en perifere zenuwstelsel, de spieren en de bloedvoorziening in en naar de hersenen. Verder worden patiënten met bepaalde bewegingsstoornissen behandeld door middel van Botuline Toxine injecties. Ook wordt de patiënt op de operatiekamer tijdens carotisdesobstructie bewaakt op het gebied van de hersenfunctie en bloedtoevoer naar de hersenen. Met andere woorden, je komt te werken in een interessante en inspirerende werkomgeving!

De functie
Als laborant KNF werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en uitwerking van de KNF onderzoeken zoals EEG, duplex, TCD(x), zenuwechografie, EMG, EP, VNG, PSG, autonoom functie en tremor onderzoeken. Daarnaast assisteer je de klinisch neurofysioloog bij spieronderzoeken. Tevens behoort het participeren in wetenschappelijk onderzoek tot je taken.

We vragen
De laborant KNF die we zoeken:
- is in het bezit van het diploma Laborant Klinische Neurofysiologie of je bent bijna klaar met de opleiding;
- is een enthousiaste kandidaat met een servicegerichte attitude;
- is bereid bereikbaarheidsdiensten volgens schema te verrichten en is flexibel met werktijden;
- beschikt over de nodige zelfstandigheid en is in staat in teamverband te werken;
- is stressbestendig en initiatiefrijk.

We bieden
Het salaris bedraagt maximaal € 3.363,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 50). Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband, gemiddeld 24 uur per week. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao-Ziekenhuizen. Het Martini Ziekenhuis biedt daarnaast een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. 

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Marina Middelberg, unithoofd KNF & Neurologie, tel. 050-524 7129.

Wil je een dag meelopen?
Uiteraard is dat mogelijk. Neem dan ook contact op met het unithoofd. Zij maakt graag een afspraak met je.

Kijk ook op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Belangstelling?
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3.000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2016 heeft het Martini Ziekenhuis voor de achtste maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning.