Klinisch Neuropsycholoog/ Klinisch Psycholoog (0,89 fte)

De functie

De vakgroep Medische Psychologie zoekt een ervaren en enthousiaste collega met speciale belangstelling voor de neuropsychologie, algemene medische psychologie en met affiniteit voor het verder vormgeven van wetenschappelijk onderzoek op onze afdeling.

Bij voorkeur bent u gepromoveerd, lid van een specialistische therapievereniging en erkend supervisor. U bent medeverantwoordelijk voor de praktijkopleidingen Gezondheidszorgpsycholoog en Klinisch psycholoog. 

Vakgroep Medische Psychologie

Medische Psychologie is een ambitieuze vakgroep in een dynamische ziekenhuisorganisatie. De afdeling bestaat uit drie klinisch psychologen, vier gezondheidszorgpsychologen, vier psychodiagnostisch medewerksters en twee secretaresses. De psychologen zijn lid van de medische staf. Er is een actief opleidingsklimaat (GioS, PioG en Psychologie Master stagiaires) en veel aandacht voor wetenschappelijk onderzoek, zoals onderzoek naar de effecten van Virtual Reality op pijnbeleving. Naast ziekenhuisbrede diagnostiek en behandeling zijn er multidisciplinaire samenwerkingsverbanden met o.a het Brandwondencentrum, Neurologie, Kindergeneeskunde, Oncologie, (Hart)Revalidatie, Slaapcentrum en zorgpaden zoals de Hoofdpijnpoli en Punt van Parkinson.

Belangstelling?

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.martiniziekenhuis.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met mw. I.J.W.Rijkhoff, klinisch psycholoog, medisch coördinator, tel. (050) 5245990.

Solliciteren

Uw schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae kunt u sturen naar Raad van Bestuur Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries - Jansen, Bureau Medische Staf, Postbus 30033, 9700 RM Groningen. Per mail kan ook: VMSBestuur@mzh.nl of te reageren via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

  • Plaatsingsdatum: 27 september 2016
  • Sluitingsdatum: 27 november 2016
  • Vacaturenummer: 16176