Kinderverpleegkundige met High Care Neonatologie opleiding

Zuigelingen hebben rond de geboorte soms medische en verpleegkundige zorg nodig. Ben jij kinderverpleegkundige en heb je ook de opleiding High Care Neonatologie verpleegkundige gevolgd Dan is deze functie wat voor jou!

De afdeling

Op ons kindercentrum heb je absoluut een afwisselende baan! Ons team bestaat uit betrokken collega’s die intensief samenwerken om de beste zorg te leveren aan al onze patiënten en ouders. Het kindercentrum heeft 9 HC plekken, 11 NEO-suites en 35 bedden voor grote kinderen (dag)verpleging. De afdeling pasgeborenen is een regionaal High Care centrum voor te vroeg geboren en zieke baby’s. Verpleegkundigen rouleren over de beide afdelingen en daarnaast is een aantal verpleegkundigen werkzaam op de polikliniek en de SEH.

Functieomschrijving

Je verleent en coördineert verpleegkundige zorg aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar met uiteenlopende beelden. Denk hierbij aan prematuren, dysmaturen, aangeboren afwijkingen en trauma’s door de geboorte zelf bij de allerkleinsten maar ook aan specialismen zoals KNO, (plastische) chirurgie, urologie, orthopedie en mondheelkunde. Je stelt zorgplannen op samen met andere disciplines die betrokken zijn bij de zorg. Verder schep je voorwaarden die nodig zijn om familiegerichte zorg te geven en werk je verbindend tussen de diverse professionals en specialisten van de betrokken afdelingen binnen het ziekenhuis..

Wij vragen

Jij bent een flexibele en stressbestendige collega, gericht op samenwerken en het leveren van kwalitatief hoge zorg. Klinische redeneren is hierbij van groot belang. Je hebt kennis van de technische ontwikkelingen en mogelijkheden met betrekking tot High care en neonatologie. Je bent innovatief, proactief en weet je goed staande te houden in een hectische omgeving. Heb jij kennis van diverse specialismen, dan is dat zeker een pré!

Verder vragen wij

  •       Diploma HBO-V;
  •       BIG-registratie;
  •       Flexibel inzetbaar in alle diensten;
  •       Diploma Kinderverpleegkundige;
  •       Diploma HC-Neoverpleegkundige is een pré.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een topklinisch ziekenhuis, waarbij ontwikkeling van ons ziekenhuis, afdelingen en onze collega’s veel aandacht krijgt. Je krijgt ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij werken in een hectische en dynamische omgeving en bieden een positieve werksfeer en hechten groot belang aan collegialiteit.

Wij bieden je een uitdagende baan voor 24-32 uur per week èn een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt maximaal € 3.490,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 50). Daarnaast ontvang je 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering

Naast alle regelingen uit de CAO-Ziekenhuizen hebben we een aantal uitstekende voorzieningen voor medewerkers, onder andere collectieve zorgverzekeringen, een fietsplan (ook voor e-bikes) en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Belangstelling?

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht  op de website van het Martini Ziekenhuis.

Wil je een dag meelopen?

Uiteraard is dat mogelijk. Neem hiervoor contact op met Gerda van Bergen, unithoofd Zorg, telefoonnummer (050) 524 6440 of via g.bergen@mzh.nl. Zij wil graag een afspraak met je maken. Tevens kun je haar bereiken voor meer informatie.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturenummer: 18285

Plaatsingsdatum: 24-9-2018

Sluitingsdatum: doorlopende vacature