Intensive Care verpleegkundigen op afroep

Over de functie
Jij verleent als Intensive Care verpleegkundige intensieve zorg in complexe tot hoog complexe verpleegsituaties. De situaties zijn complex, omdat er sprake is van een (acute) levensbedreigende toestand. 

De Intensive Care heeft soms op korte termijn behoefte aan tijdelijke inzet van medewerkers, bijvoorbeeld door ziekte of door pieken in het werkaanbod.

Jij wordt als IC verpleegkundige gevarieerd ingezet, waarbij de werkdagen en diensten worden bepaald door de aanvrager van de IC en de beschikbaarheid van jou als afroepmedewerker. Je geeft aan wanneer je wilt werken en Martini Flex probeert zo goed mogelijk de aanvragen en wensen van de afdeling te matchen met jouw beschikbaarheid, ervaring, affiniteit en wensen.

Dit breng je mee

 • Diploma HBO-V.
 • Diploma vervolgopleiding Intensive Care;
 • BIG-registratie.

Je hebt recente en relevante werkervaring. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken, hebt een innovatieve houding, bent klantvriendelijk, initiatiefrijk en je kunt je goed staande houden in een hectische omgeving.

Waar kom je te werken
Martini Flex verzorgt de inzet van medewerkers op afroep in diverse zorg gerelateerde functies, waaronder de verpleegkundige IC op afroep.   

De afdeling Intensive Care van het Martini Ziekenhuis bestaat behalve uit een Intensive Care Unit ook uit een Medium Care. De Intensive Care is een gemengde medische en chirurgische Intensive Care met alle mogelijke faciliteiten en een regiofunctie voor vaatchirurgie, longchirurgie en complexe gastro-intestinale chirurgie. De Intensive Care is een level 3-IC volgens de richtlijnen van de CBO consensus. Er worden per jaar zo’n 700 patiënten opgenomen op de Intensive Care. Ze zijn afkomstig van alle specialismen binnen het Martini Ziekenhuis, maar kunnen ook uit andere ziekenhuizen komen.

Het team van de Intensive Care bestaat uit een unithoofd, unitcoördinatoren, IC verpleegkundigen, Critical Care verpleegkundigen, respiratoir therapeuten, secretaresses en afdelingsassistenten. Er zijn acht intensivisten werkzaam, in totaal ca. 90 medewerkers. Er heerst een zeer collegiale sfeer. Het team staat open voor nieuwe teamleden en is gewend om multidisciplinair te werken, zowel in het dagelijkse werk als in werkgroepen en trainingssituaties.

Wat bieden we

 • Volop kansen voor opleiding en training.
 • Maximaal € 3.917,- op basis van 36 uur per week (FWG 55), afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een minimum/maximum contract passend bij het te verwachten aantal uren dat je op jaarbasis ingezet kunt en wilt worden.
 • Je ontvangt in eerste instantie een jaarcontract met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan. 
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Kom je bij ons in dienst, dan heb je ook de mogelijkheid om op interne vacatures te solliciteren.
 • Nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
We komen graag met je in contact! Voor meer informatie over het werken op de Intensive Care kun je contact opnemen met Iepie Plagge-van der Vliet, unithoofd Intensive Care, tel. (050) 524 7141 of via i.plagge@mzh.nl

Voor meer informatie over het werken via Martini Flex kun je bellen met één van de medewerkers, tel. (050) 524 5400 of mailen naar martiniflex@MZH.NL

Voor informatie over de sollicitatieprocedure en de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met personeelsconsulent Dorine Minderhoud, tel. (050) 524 5217.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg in acht expertisecentra. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we continu aan vernieuwing. Daarbij investeren we volop in de opleiding en ontwikkeling van onze mensen.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl of solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.