Hostess / Helpende

De uitdaging
PRA Health Sciences en het Martini Ziekenhuis zijn op zoek naar aanpakkers die beide teams kunnen versterken.
Beide organisaties, allebei gevestigd aan de van Swietenlaan, zijn op zoek naar jou.

Bij PRA heet de functie Hostess, bij het Martini Ziekenhuis Helpende.

We vragen
We zijn op zoek naar mensen die (de combinatie van) beide functies goed kunnen uitvoeren. Op grond hiervan zijn de volgende functie eisen opgesteld:

 • Je bent flexibel en regelmatig inzetbaar
 • Je bent computervaardig en beheerst de Engelse taal
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen
 • Je hebt een professionele houding en kunt accuraat werken
 • Je hebt een diploma Helpende (Module voeding is een pré) of gelijkwaardig
 • Je bent hulpvaardig en hebt gevoel voor tact
 • Je hebt inlevingsvermogen en bent in staat zelfstandig te werken


Hostess PRA
Als Hostess ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van maaltijden aan gezonde vrijwilligers die deelnemen aan klinisch geneesmiddelenonderzoek, volgens specifieke landelijke richtlijnen, GxP, onderzoeksrichtlijnen, SOP's en werkinstructies.

Je werkzaamheden betreffen onder meer:

 • Het verstrekken van, en toezien op de consumptie van verschillende maaltijden voor klinische onderzoeken die worden uitgevoerd in de kliniek.
 • Toezien op het volgen van alle reinigings- en hygiëneregels, zowel in de keuken als in de eetzalen.
 • Verantwoordelijk voor de coördinatie van de recreatie-activiteiten voor de vrijwilligers.
 • In geval van medische noodgevallen verlenen van eerste hulp. Je bent verplicht ondersteunende trainingen te volgen (met inbegrip van AED / BLS, HACCP).
 • Zorgen dat vrijwilligers zich aan de algemene- en onderzoek specifieke huisregels houden. Aanspreken van vrijwilligers die zich niet aan de regels houden en de Teamleiders hierover informeren.


Helpende Martini Ziekenhuis
Het Bureau Tijdelijk Personeel (BTP) verzorgt de inzet van medewerkers op afroep in diverse zorg gerelateerde functies, waaronder helpende.
Afroepmedewerkers worden gevarieerd ingezet, waarbij de werkdagen en diensten worden bepaald door de aanvrager en de beschikbaarheid van de afroepmedewerker. Je geeft aan wanneer je wilt werken en BTP probeert zo goed mogelijk de aanvragen en wensen van de afdelingen te matchen met je beschikbaarheid, ervaring, affiniteit en wensen.
Als helpende word je ingezet op diverse verpleegafdelingen.

Je werkzaamheden betreffen onder meer: 

 • Het, op aanwijzing van de verpleegkundige, uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van ondersteuning van de ADL
 • Assisteren bij verpleegtechnische handelingen
 • Transport (patiënten en materialen)
 • Facilitaire ondersteuning, zoals administratie en het verstrekken van maaltijden en tussentijdse verstrekkingen aan patiënten.

We bieden
PRA biedt je een oproepcontract voor minimaal € 11,94 en maximaal € 15,00 bruto per uur (excl. vakantietoeslag) afhankelijk van opleiding en ervaring. Met een uitgebreid trainings- en inwerkprogramma als basis en zeer regelmatig na- en bijscholing blijf je goed voorbereid op de complexe onderzoeken en de daarbij behorende handelingen. Het Martini Ziekenhuis biedt een minimum/maximum contract passend bij het te verwachten aantal uren dat je op jaarbasis ingezet kunt en wilt worden (bijvoorbeeld 200 tot 380 uren op jaarbasis) voor minimaal € 10,31 en maximaal  € 14,07 bruto per uur (excl. eindejaarsuitkering en vakantietoeslag).

Inlichtingen
Voor meer informatie kan je binnen PRA contact opnemen met Wytske Bijma, staff recruiting consultant via 050- 402 2222. Binnen het Martini Ziekenhuis kun je contact opnemen met een van de BTP coördinatoren, Linda Hekman of Dorry Frankruijter, via tel. 050 524 5400.

Sollicitaties
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovenstaand profiel dan nodigen we je uit je motivatiebrief en CV te sturen via de site van PRA: http://bit.ly/2g1wrLc (let op: je kan 1 bestand uploaden dus maak van je CV en brief 1 document). Sollicitaties zonder een motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Je solliciteert zo naar beide functies, je hoeft niet nog een keer bij het Martini te solliciteren.

De sluitingsdatum is 18 december, de eerste gespreksronde is gepland in week 1 van 2017.