Hartfunctielaborant met specialisatie Holteranalyse

Zie  jij jezelf als holteranalist graag in een ambitieuze omgeving werken waarbij kwalitatieve zorg voorop staat? Lees dan verder!

Over de functie
Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit  het analyseren van 24/28 uurs ritmeregistraties. Wij werken met moderne holterapparatuur voor zowel opname, als uitwerking van de registraties. Het is een functie die je ruimte biedt voor je eigen ontwikkeling en waarbij we samen streven naar het verbeteren van de kwaliteit. Je draagt bij aan de ontwikkeling van de functie, de afdeling en de inhoud van de zorg. Naast de holteranalyse zal je ingezet worden op de basisonderzoeken van de functieafdeling Cardiologie, hierbij kun je denken aan ergometrie, ECG’s en het aansluiten van holters.

Dit breng je mee

  • Het diploma hartfunctielaborant (LOI) met specialisatie Holteranalyse.
  • Uitstekende communicatieve (Nederlands en Engels) en sociale vaardigheden.
  • De bereidheid om bij- en nascholing ten behoeve van jouw functie actief op te pakken en te volgen.

De functie vereist in geruime mate aandacht en opmerkzaamheid bij de uitvoering van vaktechnisch handelen, gezien er zich onverwachte bijzonderheden voor kunnen doen.Het is van belang dat je goed zelfstandig maar ook in teamverband kan werken. Daarnaast is belangrijk dat je stressbestendig bent en natuurlijk nauwkeurig te werk gaat. Tevens heb jij een praktische instelling in combinatie met een relativerend vermogen. Je bent een enthousiaste en patiëntvriendelijke collega die streeft naar de beste kwalitatieve zorg.

Waar kom je te werken

Jij komt op de holteranalyse te werken, die jou een uitdagende en ambitieuze omgeving biedt. Bij ons staan optimale patiëntenzorg, innovatie en constructieve samenwerking centraal. De holtergroep bestaat op dit moment uit 5 enthousiaste holteranalisten, die nauw samenwerken met de cardiologen. De holteranalyse is onderdeel van de functieafdeling Cardiologie wat bestaat uit 24 personen. Ons gezamenlijk doel is het verlenen van kwalitatieve hoogwaardige patiëntenzorg.

Wat bieden we

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.072,- op basis van 36 uur (FWG 45), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor 24 uur per week voor de duur van 6 maanden tot 1 jaar, hierbij is eventueel uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan. 
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
We komen graag met je in contact! Bel voor meer informatie: Bianca van Oeveren, Unithoofd, tel. (050) 524 7383.

Samen voor de beste zorg!

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg in acht expertisecentra. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we continu aan vernieuwing. Daarbij investeren we volop in de opleiding en ontwikkeling van onze mensen.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl of solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.