GZ-psycholoog

Inbreng van eigen ideeën en innovatie in de zorg in combinatie met een laagdrempelige werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Past deze functie bij jou? Lees dan verder.

Wat ga je doen

Je verricht psychodiagnostisch onderzoek en voert psychologische behandelingen uit bij een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie met wisselende aandachtsgebieden. Je voert werkzaamheden uit vanuit ons slaapcentrum, op het gebied van oncologische zorg en de algemene medische psychologie. Je neemt deel aan diverse overlegvormen en daarnaast bestaan er mogelijkheden om je te verbinden aan projecten. Voor nieuwe ideeën staan wij altijd open, een voorbeeld hiervan is een collega van ons, die op dit moment doende is met het opzetten van groepsbehandelingen op het slaapcentrum.

Wij hebben een nauwe samenwerking met o.a. het Brandwondencentrum, Kindergeneeskunde, Neurologie, Oncologie, Revalidatie en Cardiologie. We merken dat vanuit de verschillende specialismes steeds meer een beroep wordt gedaan op onze expertise.

We vragen

 • Een afgeronde opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog met BIG registratie.
 • Ervaring en affiniteit binnen de somatische gezondheidszorg.
 • Actieve en nieuwsgierige houding ten opzichte van de ontwikkelingen in het huidige veranderende zorglandschap.
 • Ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en hiermee een bijdrage te leveren aan innovatieve zorg.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en bent open in je communicatie.

Wie zijn wij

We zijn een ambitieus en enthousiast team dat volop bezig is met nieuwe ontwikkelingen binnen de dynamische ziekenhuissetting. Laagdrempelig, aandacht voor innovatie  en nieuwe ideeën, professionaliteit en vriendelijkheid zijn sleutelwoorden voor onze afdeling. Er bestaat een actief beleid ten aanzien van wetenschappelijk onderzoek en opleiding. Op de afdeling Medische Psychologie werken drie klinisch (neuro)psychologen, zeven gezondheidszorgpsychologen, twee PIOG, twee GIOS, vijf psychodiagnostisch medewerkers en twee secretaresses.

Ons aanbod

 • mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak;
 • een breed aanbod activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan;
 • een werkplek in een organisatie die volop in beweging is, in een enthousiast team met korte lijnen, waarbinnen je een grote mate van invloed hebt;
 • een arbeidsovereenkomst voor 32 uur voor de duur van 1 jaar met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • maximaal € 5257,- op basis van 36 uur (FWG 65), afhankelijk van je kennis en ervaring, daarnaast bieden wij een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn. We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé regeling, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor medewerkers is op loopafstand een ruim parkeerterrein aanwezig.

Hier vind je meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Kijk op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis of solliciteer meteen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Samen voor de beste zorg!

De beste zorg vraagt om de beste professionals. Wij investeren volop in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf. Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we aan kwaliteit en innovatie. In het Martini Ziekenhuis werken 220 medisch specialisten, 3000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Samen bieden wij de beste zorg aan 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten per jaar.