Geestelijk Verzorger

Als wij praten over spiritualiteit en zingeving in de zorg dan weet jij waar het over gaat! Zie je hierin ook jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als geestelijk verzorger begeleid je patiënten en hun naasten bij vragen op het gebied van levensoriëntatie, zingeving en ethiek rond ziekte. Geen dag is hetzelfde in deze functie, je gaat namelijk aan de slag op zowel de verpleegafdelingen als in de poliklinieken. Verder neem je deel aan het multidisciplinair overleg, geef je scholing en coach je het behandelteam en de zorgmedewerkers in hun rol met betrekking tot zingeving. Daarnaast draag je, afwisselend met je collega’s, bij aan vieringen op zondagmorgen.

We vragen

 • Een afgeronde academische opleiding geestelijke verzorging, theologie of humanistiek.
 • Minimaal twee jaar klinische werkervaring.
 • Je bent geschoold in de contextuele benadering of je bent bereid om hierin een opleiding te volgen.
 • Registratie in het beroepsregister van geestelijk verzorgers SKGV.
 • Een enthousiaste teamspeler die zijn of haar collega’s in hun kracht kan zetten.
 • Een ambitieuze collega die graag meedenkt over de toekomst van het vakgebied. 
 • Verder ben je flexibel, kun je goed zelfstandig werken en ben je communicatief vaardig.

Wie zijn wij

Binnen ons team heerst een gezellige en prettige sfeer. Vanuit gedrevenheid en hart voor de patiënten werken wij samen aan privacy, aandacht, professionaliteit en vriendelijkheid en daarmee de juiste zorg.  We vinden het belangrijk om veel oog voor de patiënten te hebben die in een, vaak kwetsbare, periode van hun leven de juiste zorg nodig hebben. Ons team geestelijke verzorging is er om, op het juiste moment in het zorgproces de patiënten, hun naasten en medewerkers adequate existentiële zorg te leveren. De expertise van geestelijke verzorging richt zich op de existentiële en spirituele dimensie in de topklinische zorg voor onze patiënten in een multidisciplinaire setting.

Ons aanbod

 • mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak;
 • een breed aanbod activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan;
 • een werkplek in een organisatie die volop in beweging is, in een enthousiast team met korte lijnen, waarbinnen je een grote mate van invloed hebt;
 • een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar voor 16-20 uur per week, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • de functie is ingeschaald in FWG 65 met een maximumsalaris van bruto € 5257,- per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van relevante opleiding en werkervaring. Indien je nog niet gediplomeerd bent, zul je worden ingeschaald conform het leerlingenbeleid Martini Ziekenhuis;
 • een vakantie toeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn. We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé regeling, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer.Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor medewerkers is op loopafstand een ruim parkeerterrein aanwezig.

Hier vind je meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Aline Boers van het secretariaat van de afdeling geestelijke verzorging, via tel. (050) 524 5278. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 9 mei 2019 en vrijdag 10 mei 2019.

Je kunt solliciteren tot en met 29 april 2019.

Samen voor de beste zorg!

De beste zorg vraagt om de beste professionals. Wij investeren volop in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf. Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we aan kwaliteit en innovatie. In het Martini Ziekenhuis werken 220 medisch specialisten, 3200 medewerkers en 250 vrijwilligers. Samen bieden wij de beste zorg aan 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten per jaar.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl.