Enthousiaste CCU verpleegkundigen

De afdeling
De afdeling Hartbewaking is onderdeel van het cluster Specialistische Capaciteiten.
De Cardiologie bestaat verder uit de verpleegafdeling Cardiologie, Hartfunctie en polikliniek Cardiologie en het Hartfalen en –ritmecentrum waar intensief mee wordt samengewerkt.

De Hartbewaking is een afdeling in beweging. De komende jaren worden er veel ontwikkelingen verwacht waar als multidisciplinair team samengewerkt moet worden.
Er is een nauwe samenwerking met de Spoed eisende hulp en Intensive Care unit onderdelen daarvan zijn de reanimaties en scholingen.

De Hartbewaking beschikt over: 
- 8 CCU bedden; 
- 7 observatiebedden (met mogelijkheid tot bewaking); 
- 4 dagbehandelingsbedden met bewaking.

Op de Hartbewaking werken ca. 50 medewerkers.

De functie
De CCU verpleegkundige draagt zorg voor de cardiologische patiënt met diverse, ernstige cardiologische aandoeningen in een acute fase. De nadruk op de CCU ligt op het bewaken, ondersteunen en behandelen van de vitaal bedreigde functies.

We vragen
-
Diploma HBO-V;
- Certificaat CCU;
- BIG-registratie;
- Ingeschreven in het Kwaliteitsregister;
- Recente werkervaring in een ziekenhuis.

Je bent vakbekwaam en hebt een kwaliteitsbewuste, gemotiveerde en leergierige werkhouding. Je geeft hoge prioriteit aan dienstverlening en klanttevredenheid. Je kunt goed omgaan met een hoge werkdruk.
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werk. Je bent collegiaal, enthousiast en flexibel. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de afdeling. Je bent bereid alle diensten te verrichten.

We bieden
Het gaat om een aanstelling voor de duur van 1 jaar, 24 - 36 uur per week, met zicht op een vast dienstverband.
Het salaris bedraagt max. € 3.774,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van relevante opleiding en werkervaring (FWG 55).

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer.
Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Clariska Bijlsma, unithoofd CCU/Observatorium CCU, tel. (050) 524 7540.

Kijk ook op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Overige informatie
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekendgemaakt.

Solliciteren
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet samen voor de beste zorg gaan, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!