Echografist in opleiding

Heb jij je MBRT opleiding afgerond en ben je klaar om je te verdiepen in de echografie? Wij zijn op zoek naar een echografist in opleiding.

Wat ga jij doen

Als echolaborant in opleiding word je opgeleid om uitvoering te geven aan directe patiëntenzorg met betrekking tot diagnostische beeldvormende procedures. Je verricht zelfstandig echografische onderzoeken en bent verantwoordelijk voor de vervaardiging en interpretatie van alle radiologische en echografische beeldvormende technieken. Samen met de radioloog bespreek je bepaalde casussen zodat je van elkaar leert en hiermee samen staat voor de beste zorg. Daarnaast verleent de echografist assistentie aan de radioloog bij interventies. Na de inwerkperiode en opleiding is het een combi-functie met de conventionele radiologie. In deze functie verricht je naast de echo onderzoeken ook de reguliere onderzoeken op het gebied van radiologie. Met andere woorden een afwisselende functie. 

Wij vragen

Het diploma HBO-MBRT of een afgeronde in service opleiding radiodiagnostisch laborant en aantoonbare interesse in de echografie. Kandidaten die afstuderen in juni 2019 worden ook uitgenodigd om te reageren. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
Je bent tactvol, hebt een klantgerichte werkhouding en inzicht en overtuiging ten opzichte van de patiënt. Je werkt snel en nauwkeurig en kunt goed omgaan met een hoge werkdruk. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werk. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent collegiaal, enthousiast en flexibel en bent bereid diensten te verrichten.

Wie zijn wij

Wij zijn een zeer innovatieve, ondernemende afdeling met veel ambitie en de wil om te excelleren in ons vakgebied. Dit kenmerkt zich door uitgebreide mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling. Een voorbeeld hiervan is dat een aantal collega’s van ons regelmatig naar een congres gaan om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. We  denken mee en staan open voor veranderingen in de organisatie. Kwaliteit en klantvriendelijkheid vinden we belangrijk. Kansen om jezelf (verder) te ontwikkelen zijn volop aanwezig.

Binnen Radiologie wordt via moderne radiologische technieken diagnostiek verricht en worden therapeutische ingrepen gedaan. Wij werken in een enthousiast team van twaalf radiologen en ruim honderd andere collega’s. Onze afdeling is verdeeld in verschillende teams, t.w. Conventionele Radiologie, Echografie, Nucleaire Geneeskunde, CT/MRI, HC/Interventie en Bedrijfsbureau.

Ons aanbod

  • Post HBO echografie Inholland; start is woensdag 28 augustus 2019
  • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak.
  • Een breed aanbod activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan.
  • Een contract voor 32 tot 36 uur per week voor de duur van de opleiding voor 1 jaar met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Na de opleiding van 1 jaar zal jij als nieuwe collega verder intern weg wijs worden gemaakt binnen het vakgebied.
  • Inschaling vindt plaats conform het leerlingenbeleid Martini Ziekenhuis en na diplomering in FWG 50 met een salaris van maximaal € 3490,- op basis van 36 uur. afhankelijk van je kennis en ervaring, daarnaast bieden wij 8,33% vakantietoeslag/eindejaarsuitkering.

Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn. We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de unithoofden van Radiologie op telefoonnummer (050) 524 7556.

Samen voor de beste zorg!

De beste zorg vraagt om de beste professionals. Wij investeren volop in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf. Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we aan kwaliteit en innovatie.

In het Martini Ziekenhuis werken 220 medisch specialisten, 3200 medewerkers en 250 vrijwilligers. Samen bieden wij de beste zorg aan 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten per jaar.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.