IC verpleegkundige – Brandwondencentrum

“De brandwondenverpleegkundige heeft de technische bekwaamheid van een intensive care verpleegkundige, het oog voor detail van een kinderverpleegkundige, maar ook de wijsheid en de psychologische bekwaamheid van een psychiatrische verpleegkundige, met het geduld van een revalidatie verpleegkundige en de politieke bekwaamheid van een staatsman” (Janet Marvin).

Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder! Voor het brandenwondencentrum zijn we op zoek naar een IC verpleegkundige die zich wil specialiseren in brandwonden.

De afdeling

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met het brandwondencentrum als bovenregionale functie voor Noord en Oost-Nederland. Het brandwondencentrum heeft een capaciteit van 20 bedden waarvan 2 à 3 bedden met intensive care faciliteiten. Per jaar worden er gemiddeld 200 à 240 patiënten met brandwonden bij ons opgenomen. Ook behandelen we jaarlijks 1000 patiënten poliklinisch. De patiëntenpopulatie is divers en bestaat zowel uit kinderen als volwassenen.

Er is een nauwe samenwerking met de algemene IC en de SEH. De intensivisten zijn verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg als de patiënt een IC indicatie heeft. IC verpleegkundigen van het brandwondencentrum worden ook opgenomen in een roulatieschema met de algemene IC, zodat je hier ook inzetbaar bent.

De functie

Als IC verpleegkundige op het brandwondencentrum verleen je intensive care zorg in combinatie met brandwondenzorg. Het zijn vaak complexe tot hoogcomplexe verpleegsituaties. De situaties zijn complex omdat er sprake is van een (acute) levensbedreigende toestand en een grote belasting van de gezondheidssituatie. Onze zorg bestaat uit spoedopvang, intensive care, wondverzorging, pijnbeleid, infectiepreventie, vocht en elektrolytenbeleid, voedings- en psychosociale zorg.

We stellen hogen eisen aan de kwaliteit van zorg en de borging hiervan. Dit komt o.a. tot uiting in gunstige randvoorwaarden m.b.t. scholing en ontwikkeling. We investeren in onze medewerkers en daarom leiden we jou graag op. In 14 maanden tijd ga jij je dan ook specialiseren in brandwonden. Je volgt de opleiding tot brandwonden verpleegkundig en daarnaast de EMSB (ATLS brandwonden). De opleiding volg je naast je dagelijkse werkzaamheden. Er zijn 23 lesdagen, deze vinden plaats in Rotterdam/Beverwijk/Amersfoort en in Groningen. Tijdens de opleiding zijn er 2 stage dagen die plaatsvinden in één van de andere centra. Vanaf dag één ga je meewerken in het team brandwondencentrum. Het team bestaat uit 65 gedreven en professionele collega’s die jou graag verwelkomen als nieuwe collega!

We vragen

Je bent in het bezit van een BIG-registratie voor verpleegkundige aangevuld met een IC opleiding. Je hebt recente en relevante werkervaring en wil je verder specialiseren in brandwonden. Als persoon ben je in staat om zelfstandig en in teamverband te werken, hebt een innovatieve houding, bent klantvriendelijk, initiatiefrijk en stressbestendig. Naast de opleiding tot brandwondenverpleegkundige, ben je bereid de EMSB te volgen.

Wij bieden

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Het gaat om een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt max. € 3.917 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 55). Het betreft een doorlopende vacature.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen. Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn. We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé regeling, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor medewerkers is op loopafstand een ruim parkeerterrein aanwezig.

Meer informatie?

Voor informatie kun je contact opnemen met de Jacob Blik, unithoofd BWC, tel. 050 – 5247852, of met Freerk Vogel, zorgcoördinator BWC, tel. 050 -5245564.Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl

Interesse?  

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Samen voor de beste zorg!

De beste zorg vraagt om de beste professionals. Wij investeren volop in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf. Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we aan kwaliteit en innovatie.

In het Martini Ziekenhuis werken 220 medisch specialisten, 3000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Samen bieden wij de beste zorg aan 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten per jaar.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.