Anesthesiemedewerker

De afdeling
De anesthesie is onderdeel van de RVE Peri Operatieve Zorg (POZ) waar ook het operatiecentrum, de CSA, de poliklinische behandelunit, verpleegafdeling dagbehandeling, de polikliniek anesthesiologie en de pijnkliniek deel van uit maken. De RVE POZ is onderdeel van het cluster Specialistische Capaciteiten. We werken nauw samen met als doel het verlenen van kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg en het bereiken van een optimaal operatieresultaat.

Het operatiecentrum van het Martini Ziekenhuis telt veertien moderne operatiekamers met daglicht. Daarnaast beschikt het ziekenhuis over een separate OK voor het brandwondencentrum. Per jaar vinden er ongeveer 16.000 operaties plaats, variërend van laag tot hoog complex. Daarnaast vinden er op diverse locaties in het Martini verrichtingen onder sedatie plaats.
Het OK-bestuur wordt gevormd door de clustermanager, een medisch manager snijdende vakken, een medisch manager anesthesie en het unithoofd OK.

De functie
Als anesthesiemedewerker bied je op professionele wijze anesthesiologische zorg bij onderzoek en behandeling aan klinische- en poliklinische patiënten. De afdeling anesthesiologie verzorgt de algehele, regionale en/of lokale anesthesie voor patiënten die voor behandeling op de operatieafdeling komen.

Centraal in het werk van de anesthesiemedewerker staat het ondersteunen van de anesthesioloog door het bewaken, analyseren, sturen en ingrijpen in (vervangend of ondersteunend) vitale lichaamsfuncties van patiënten. Dit gebeurt tijdens operaties, onderzoeken, acute situaties en tijdens (beademd) transport.
In deze nauwe samenwerking met de anesthesioloog heeft de anesthesiemedewerker zijn eigen zelfstandigheid en bevoegdheid voor de anesthesie en de patiëntenzorg die geboden wordt.

Naast de primaire taak, bewaken en corrigeren van vitale functies, zijn er mogelijkheden om te participeren in de preoperatieve screening, Acute Pijn Service en in de uitvoering van preoperatieve voorbereidende werkzaamheden op de holding. Tevens zijn er vijf sedatie praktijk specialisten werkzaam binnen het Martini Ziekenhuis.
Er worden bereikbaarheids- c.q. onregelmatigheidsdiensten gedraaid.

Ons team bestaat momenteel uit ca. 50 medewerkers en vijf anesthesiemedewerkers in opleiding.

We vragen
Je bent in het bezit van het diploma anesthesiemedewerker (CZO-erkend).
Ben je bijna klaar met je opleiding tot anesthesiemedewerker? Dan komen we graag met je in contact. 

Je werkt accuraat, service- en patiëntgericht. Je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je een betrokken teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid flexibel ingezet te worden.
Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

We bieden
Het gaat om een aanstelling voor onbepaalde tijd, gemiddeld 28 - 36 uur per week. Het salaris bedraagt max. € 3.840,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 55), afhankelijk van relevante werkervaring.

Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé regeling, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor medewerkers is op loopafstand een ruim parkeerterrein aanwezig.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Loef, unithoofd Operatiecentrum, tel. (050) 524 7530 of Noël Eduardo, coördinator Anesthesie, tel. (050) 524 5603.

Klik om je mailadres en/of telefoonnummer achter te laten, zodat we contact met je kunnen opnemen. We laten je graag onze werkplek en alle aantrekkelijke punten van het werken in Groningen zien.

Kijk ook voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl 

Belangstelling?
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over het Martini Ziekenhuis als jouw topwerkgever

Omdat de beste zorg om de beste professionals vraagt, investeren we volop in jouw opleiding en ontwikkeling. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf.

Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Met de Santeon ziekenhuizen werken we samen aan de beste kwaliteit van zorg. In het Martini Ziekenhuis werken 160 medische specialisten en 3000 medewerkers. Jaarlijks bezoeken bijna 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten ons ziekenhuis.

Samen voor de beste zorg!