Radiodiagnostisch laborant (MBB-er) met MRI ervaring

Wij zijn een team met ambitie en hebben de wil om te excelleren in ons vakgebied. Wij gaan voor de beste zorg; wil jij ook het beste uit jezelf halen? Reageer dan op onze vacature!

Over de functie
Als laborant MRI geef je uitvoering aan directe patiëntenzorg met betrekking tot diagnostische beeldvormende procedures. De diagnostische onderzoeken leveren belangrijke informatie ter ondersteuning van de behandeling van patiënten. Je verricht zelfstandig onderzoeken op de radiologie en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van je onderzoeken.

Dit breng je mee

  • Een diploma MBRT of in-service opleiding.
  • Een afgeronde post-HBO MRI opleiding.
  • Ruime kennis van en ervaring met MRI.

Klanttevredenheid en de mate van de dienstverlening hebben voor jou  hoge prioriteit. Je bent communicatief zeer vaardig, gericht op samenwerking en goed in staat zelfstandig te werken. Ook heb je een kwaliteitsbewuste en gemotiveerde werkhouding. Je werkt snel en nauwkeurig en kunt goed omgaan met een hoge werkdruk. Wij kunnen naast hard werken, het waarderen dat jij als nieuwe collega  enthousiast, flexibel en gedreven bent om patiënten de beste zorg te bieden. Je bent daarnaast bereid verschillende diensten te verrichten.

Waar kom je te werken
Jij, als nieuwe collega, komt naast de MRI ook op de conventionele Radiologie te werken. Binnen Radiologie wordt via moderne radiologische technieken diagnostiek verricht en worden therapeutische ingrepen gedaan. Wij werken in een enthousiast team van twaalf radiologen en ruim honderd andere collega’s. Onze afdeling is verdeeld in verschillende teams, t.w. Conventionele Radiologie, Echografie, Nucleaire Geneeskunde, CT en MRI, HC en Interventie en het Bedrijfsbureau.

Onze ambitie
Wij zijn een zeer innovatieve, ondernemende afdeling met ambitie en hebben de wil om te excelleren in ons vakgebied. Dit kenmerkt zich door uitgebreide mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling. Een voorbeeld hiervan is dat onlangs een aantal collega’s van ons op het internationaal congres in Chicago zijn geweest. Kansen om jezelf (verder) te ontwikkelen zijn dus volop aanwezig. We denken actief mee en staan open voor veranderingen in de organisatie. Ook hebben wij veel aandacht voor kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Wat bieden we

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.490,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (FWG 50), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur per week, na een proefperiode van 2 maanden. 
  • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan. 
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
We komen graag met je in contact! Bel voor meer informatie:
Mireille Klop, unithoofd Radiologie, tel. (050) 524 7756.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg in acht expertisecentra. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we continu aan vernieuwing. Daarbij investeren we volop in de opleiding en ontwikkeling van onze mensen.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl of solliciteer direct!