Radiodiagnostisch laborant (MBB-er) met MRI ervaring

Samen gaan wij voor de beste zorg!

Het team

Wij zijn een team met ambitie en de wil om te excelleren in ons vakgebied. Wij gaan voor de beste zorg; wil jij ook het beste uit jezelf halen? Reageer dan op onze vacature!

Jij, als nieuwe collega, komt naast de MRI ook op de conventionele radiologie te werken. Binnen Radiologie wordt via moderne radiologische technieken diagnostiek verricht en worden therapeutische ingrepen gedaan. Wij werken in een enthousiast team van twaalf radiologen en ruim honderd andere collega’s. Onze afdeling is verdeeld in verschillende teams, t.w. Conventionele Radiologie, Echografie, Nucleaire Geneeskunde, CT en MRI, HC en Interventie en het Bedrijfsbureau.

Onze ambitie

Wij zijn een zeer innovatieve, ondernemende afdeling met veel ambitie en de wil om te excelleren in ons vakgebied. Dit kenmerkt zich door uitgebreide mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling. Een voorbeeld hiervan is dat onlangs een aantal collega’s van ons op het internationaal congres in Chicago zijn geweest. Kansen om jezelf (verder) te ontwikkelen zijn dus volop aanwezig. We denken actief mee en staan open voor veranderingen in de organisatie. Ook hebben wij veel aandacht voor kwaliteit en klantvriendelijkheid.

De functie

Als laborant MRI geef je uitvoering aan directe patiëntenzorg met betrekking tot diagnostische beeldvormende procedures. De diagnostische onderzoeken leveren belangrijke informatie als ondersteuning van de behandeling van patiënten. Je verricht zelfstandig onderzoeken op de radiologie en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van je onderzoeken.

We vragen

  • Diploma MBRT of in-service opleiding;
  • een afgeronde post-HBO MRI opleiding;
  • ruime kennis van en ervaring met MRI

Klanttevredenheid en de mate van de dienstverlening hebben voor jou een hoge prioriteit. Je bent communicatief zeer vaardig, gericht op samenwerking en ook goed in staat zelfstandig te werken. Ook heb je een kwaliteitsbewuste en gemotiveerde werkhouding. Je werkt snel en nauwkeurig en kunt goed omgaan met een hoge werkdruk. Wij kunnen naast hard werken, het waarderen dat jij als nieuwe collega  enthousiast, flexibel en gedreven bent om patiënten de beste zorg te bieden. Je bent bereid diensten te verrichten.

We bieden
Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar, voor 32 - 36 uur per week. Het salaris bedraagt max. € 3.421,- bruto per maand ( maximaal FWG 50). bij een 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van de opleiding en werkervaring van onze nieuwe collega. 

Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Ook biedt de Cao Ziekenhuizen onder andere regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen.

Verder hebben we een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, onder andere collectieve zorgverzekeringen, pc privé traject, het fiets­plan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mireille Klop, unithoofd Radiologie, tel. (050) 524 7756.

Solliciteren
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis. niet op MZ website

Kijk ook op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Samen voor de beste zorg!

De beste zorg vraagt om de beste professionals. Wij investeren volop in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf. Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons

met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we aan kwaliteit en innovatie.

In het Martini Ziekenhuis werken 220 medisch specialisten, 3000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Samen bieden wij de beste zorg aan 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten per jaar.