Coördinerend medisch secretaresse Urologie

Administratieve expert, procesverbeteraar en alle lijnen bij elkaar brengen. Met andere woorden wij zoeken een spin in het web voor onze polikliniek Urologie.

Wat ga je doen

Als coördinerend medisch secretaresse verricht je coördinerende- en administratieve werkzaamheden ten behoeve van het primaire proces. Het woord coördineren zegt het al, je bent de regelaar op de polikliniek. Van het zorgdragen van de personele inzet, dus het roosteren van artsen en de andere collega’s tot het eerste aanspreekpunt zijn voor deze collega’s bij de coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast bereidt je de tactisch planning overleggen voor en participeer je hier ook in.  Voor de spreekuren maak je rasters en vanuit jouw functie heb je een bewakende en signalerende rol richting het unithoofd.  Verder ben je het visitekaartje van onze poli en ontvang je patiënten met een urologische aandoening. De overige administratieve werkzaamheden, zoals het afhandelen van inkomend telefoonverkeer en het verzorgen van de in-en uitgaande post, doe je met plezier naast je overige taken. 

We vragen

 • Diploma medische secretaresse, of MBO-niveau secretariële richting met medische terminologie;
 • Aantoonbare ervaring met coördinerende werkzaamheden op bijvoorbeeld een secretariaat;
 • Praktische ervaringskennis van administratieve en secretariële werkzaamheden;
 • Een aantal jaren ervaring met planningssystemen, deze systemen hebben geen geheimen voor jou:
 • Een goede typevaardigheid en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een grote mate van zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen.

Verder heb jij een patiënt- en klantgerichte houding, ben je pro actief en in staat om te werken aan een gezamenlijk resultaat. Aangezien je te maken hebt met collega’s in diverse disciplines is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en in staat bent om prioriteiten te stellen. Met jouw enthousiasme weet jij jouw collega’s te motiveren tot een optimale inzet en het stroomlijnen en verbeteren van het administratieve werkproces.

Wie zijn wij

Wij zijn een enthousiast en collegiaal team, dit blijkt uit de laagdrempelige wijze van samenwerking en ondersteuning onder de collega’s op de werkvloer. Binnen onze polikliniek werken wij in een team van Urologen, Uroloog in opleiding, Verpleegkundig specialisten, doktersassistenten, medisch secretaresses, en verpleegkundigen die roulerend binnen de verpleegafdeling en de polikliniek werken. Kwaliteit, innovatie, procesoptimalisatie en klantvriendelijkheid zijn voor ons belangrijke speerpunten.

Ons aanbod

 • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak.
 • Een breed aanbod activiteiten om  sterk in je werk te (blijven) staan.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar, voor 24 uur per week,  met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. 
 • Maximaal € 2797 ,- op basis van 36 uur (FWG 40), afhankelijk van je kennis en ervaring,
 • Een vakantie toeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 Hier vind je meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden

Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor medewerkers is op loopafstand een ruim parkeerterrein aanwezig.

Samen voor de beste zorg!

De beste zorg vraagt om de beste professionals. Wij investeren volop in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf. Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we aan kwaliteit en innovatie.

In het Martini Ziekenhuis werken 220 medisch specialisten, 3000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Samen bieden wij de beste zorg aan 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten per jaar.

Kijk op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis of solliciteer meteen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.