Apothekersassistenten Martini Apotheek

Vanaf november 2017 wordt de Martini Apotheek een 24-uurs apotheek. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij klantgericht en scherp en zoek je uitdaging in een dynamische werkomgeving? Solliciteer dan op onze vacature.                                                                  

                                                                                                                        Apothekersassistenten Martini Apotheek

(24 - 36 uur per week)

 

Martini Apotheek

De Martini Apotheek biedt, samen met de ziekenhuisapotheek, de beste kwaliteit transmurale farmaceutische zorg. Onze levering van geneesmiddelen sluit aan bij het medicatiebeleid en de specialistische behandelprotocollen in het ziekenhuis. Daarmee borgen we een vloeiende overgang tussen intra- en extramurale zorg. In het hart van de Martini Apotheek staat een innovatieve robot die de juiste medicijnen ophaalt nadat deze in de computer zijn ingevoerd. Door de snelheid en nauwkeurigheid van deze robot heb jij als apothekersassistent ruim tijd om patiënten en bezoekers te helpen.

De functie

Aan de balie ben jij ons visitekaartje: je adviseert patiënten en bezoekers die aansluitend op dagbehandeling of polibezoek hun medicatie komen afhalen. Dat doe je klantvriendelijk en met een scherp oog voor kwaliteit en service. Bij het afhalen van de medicatie ben jij verantwoordelijk voor de receptverwerking en medicatiebegeleiding in de vorm van medicatiebewaking en geef jij gebruikersinstructies. Ook de juiste informatieoverdracht naar de eigen thuisapotheek is onderdeel van je werk. In de backoffice ben je verantwoordelijk voor de medicatieverificatie bij ontslag en het klaarmaken van ontslagmedicatie. Hierbij werk je nauw samen met de ziekenhuisapotheek. Met jouw plezier in veranderingen en enthousiasme voor nieuwe projecten draag je bij aan continue verbeteringen in ons werk, zodat we de waardering 8,2 op het klanttevredenheidsonderzoek met trots kunnen behouden.

We vragen

  • Diploma Apothekersassistent.
  • Minimaal 2 jaar recente werkervaring in een openbare, poliklinische of dienstapotheek.
  • Klantvriendelijke houding en oog voor kwaliteit en service.
  • Affiniteit met baliewerkzaamheden.
  • Affiniteit met logistieke werkzaamheden.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en ervaring met patiëntencontact.
  • Scherp oog voor de complexe materie en recepten.
  • Bereidheid om dagdiensten af te wisselen met diensten in de nacht, het weekend of op feestdagen. Met het gehele team ben je verantwoordelijk voor het rouleren in deze diensten.
  • Ervaring met Mira/CGM Apotheek is een pré.
  • Zelfstandig, met oog voor de teamprestatie en het teambelang.

We bieden

De functie is ingeschaald in FWG 40, het salaris bedraagt maximaal € 2.742,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Het betreft een vacature voor bepaalde tijd, 24 tot 36 uur per week, voor de duur van één jaar met zicht op een vast dienstverband. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.Ook biedt de CAO Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PGGM). We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, bedrijfsfitness, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met mw. M. van Renselaar, apotheker of mw. A. Tonkes, directeur-apotheker, tel.(050) 524 5700.

Belangstelling?

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

De sollicitatiegesprekken vinden doorlopend plaats tot alle vacatures zijn ingevuld

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!

Kijk op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.